Eventop Carpas

Donem forma a les teves idees

Aconseguir la teva satisfacció és la nostra prioritat

Qui som ? Treballs Destacats

Qui som ?

En Eventop Carpas, som fabricants de carpes i tarimes de Barcelona, i comptem amb una àmplia experiència i una gran qualitat de acabats en tots els nostres productes, atenent amb gran èxit i puntualitat a les necessitats de cubrimiento, de forma temporal o definitiva, a particulars i empreses, amb una bona trajectòria professional.

Estem especialitzats en el lloguer i venda de carpes i tarimes . La nostra activitat està gestionada amb un experimentat equip de professionals, compta amb equips propis de muntatge i manteniment que instal·len en el lloc triat el millor ambient, garantint als nostres clients la informació mes detallada i el millor servei, abans, durant i després de l'esdeveniment, amb la garantia d'un material impecable.

Realitzem tot tipus de muntatges de carpes en jardins o qualsevol lloc a l'aire lliure, prestant servei a les principals empreses i organismes nacionals i internacionals. Enfocats en la més alta qualitat, complim les exigències i especificacions requerides per les normatives de seguretat tant a nivell nacional com a internacional adaptant-nos a les necessitats i tecnologies actuals, disposem de serveis d'alta qualitat i preus competitius sent respectuosos amb el medi ambient.

Elaborem la proposta que millor s'ajusta per cobrir les seves necessitats en el lloguer de carpes per a esdeveniments , lloguer de carpes per a casaments o lloguer de carpes per a celebracions.
També disposem de carpes de fusta exclusives i homologades, " Carpes VIP " per al seu esdeveniment.

Tot esdeveniment requereix de complements adequats a l'altura de les seves necessitats, per la qual cosa disposem de lloguer de parasols , lloguer d'escenaris , lloguer de catenàries , lloguer de faristol , lloguer de mobiliari chillout , lloguer de WC portàtil , lloguer de climatització , lloguer de tarimes , lloguer de pistes de ball , o fins i tot realitzem cobriments de piscines.

Qui som ? Treballs Destacats