Lloguer i venda de Tarimes

En Eventop Carpas no només som especialistes en fabricació de carpes, també fabriquem les nostres pròpies tarimes i pistes de ball.

En el muntatge d'una carpa nosaltres sempre recomanem l'opció d'instal·lar tarima, ja sigui en sòl de gespa, terra o amb desnivell, principalment per comoditat i confort per als seus convidats. Les tarimes estan dissenyades com aïllament tèrmic i d'humitat del sòl, creant una superfície compacta i flotant. La tarima de lloguer Barcelona té una alçada de 13 cms.

Oferim un producte molt flexible, capaç d'adequar-se a qualsevol espai gràcies a la seva estructura rastrelada d'alumini, amb un sistema modular de planxes de tarima de fusta, de 1x1mts, desmuntables i acoblables entre si de màxima estabilitat i garanties de seguretat, tant en llocs plànols com amb desnivell. El lloguer de tarima es pot completar amb rampes d'accés i faldó perimetral i són el complement perfecte per al muntatge de les nostres carpes de lloguer Barcelona, creant un espai càlid i acollidor.

El lloguer de tarima no només és ideal juntament amb el muntatge de carpes de lloguer, també com a pista de ball ja sigui instal·lada en interior o bé en espais exteriors. També hi ha l'opció d´enmoquetar la tarima amb moqueta firal del color escollit pel client.

Totes les nostres tarimes de lloguer Barcelona estan disponibles per a la venda o el lloguer, perquè així, el professional o particular pugui escollir l'opció que millor s'adapti a les seves necessitats, és a dir, si és per a un esdeveniment temporal, la nostra recomanació és llogar una tarima, en canvi, si és per a un temps a llarg termini o indefinit la millor opció és la venda de tarima. En aquest cas, podem facilitar-li la millor proposta adaptada 100% a la disposició de l'espai.

Les nostres instal·lacions es troben ubicades a Barcelona, ​​però prestem servei de lloguer i venda dels nostres productes, llogar carpesllogar tarima , llogar escenari i complements  a tot Catalunya i a nivell Nacional.

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.