Avís legal - Política de privacitat

1.Identifiació de l´empresa titular del lloc Web

En compliment de la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, s'informa que el present lloc web és titularitat de Eventop Carpas S.L. proveïda de CIF B63638043 amb domicili social a C/ Molí d'en Bisbe, 14 Montcada i Reixac (08110) - BARCELONA, i inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona; Tom 36958; Foli 216; full B293216, Inscripció 1ª.

Telèfon: 93 753 98 99

E-mail: info@eventopcarpas.com

2.Finalitat del lloc Web

L'informem que www.eventopcarpas.com és un lloc web, té com a finalitat facilitar informació sobre els productes i serveis de EVENTOP CARPAS S.L.

3.Condicions d´ús del lloc Web

Pel sol fet d'accedir al lloc web, l'Usuari accepta les condicions generals d'ús del lloc web. L'accés i posterior utilització d'aquest lloc web implicarà la seva conformitat de forma expressa, plena i sense reserves, amb aquestes Condicions.
   
     1. Propietat intel·lectual i industrial del lloc web  

El present lloc web, incloent a títol enunciatiu però no limitatiu la seva programació, edició, compilació, dissenys, logotips, text i / o gràfics, bases de dades, marques són propietat del responsable d'aquest lloc web, trobant protegits per la normativa nacional i internacional sobre propietat intel·lectual i industrial. L'accés al Lloc web no li atorga cap dret de propietat sobre els mateixos.

 Els continguts, textos, fotografies, dissenys, logotips, imatges, codis font i, en general, qualsevol creació intel·lectual existent en aquest lloc, així com el propi lloc en conjunt, estan protegits com a drets d'autor per la legislació en matèria de propietat intel·lectual.

EVENTOP CARPAS S.L. és titular dels elements que integren el disseny gràfic del lloc web, els menús, botons de navegació, el codi HTML, els textos, imatges, textures, gràfics i qualsevol altre contingut del lloc web o, en qualsevol cas disposa de la corresponent autorització per a la utilització d'aquests elements. El contingut disposa del Lloc web no podrà ser reproduït ni en tot ni en part, ni transmès, ni registrat per cap sistema de recuperació d'informació, en cap forma ni en cap mitjà, llevat que es compti amb l'autorització prèvia, per escrit, de EVENTOP CARPAS SL


Copyright © EVENTOP CARPAS S.L. - Tots els drets reservats.

     2. Protecció de dades de caràcter personal

Les dades personals que ens aporti mitjançant el formulari de contacte o mitjançant el correu electrònic que posem a la seva disposició seran tractades per Eventop Carpas S.L. , responsable del tractament amb seu al C/ Molí d'en Bisbe, 14 Montcada i Reixac (08110) - BARCELONA, . Telèfon: 93 753 98 99 E-Mail: info@eventopcarpas.com

A continuació es descriuen els diferents apartats en què es recapten i tracten dades de caràcter personal.

Formulari de contacte

Les dades que es recullen mitjançant aquest formulari seran utilitzades amb la finalitat d'atendre la seva sol·licitud o consulta i per remetre-li comunicacions comercials sobre els nostres serveis o productes sempre que no s'hagi oposat a això mitjançant la marcació de la corresponent casella. La base legal per al tractament de les seves dades és tant el consentiment que atorga al remetre'ns la seva sol·licitud, així com la satisfacció de l'interès legítim del responsable. Podrà retirar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Correu electrònic

Les dades aportades mitjançant els correus electrònics que posem a la seva disposició seran utilitzades per atendre la sol·licitud o consulta que formuli. La base legal per al tractament de les seves dades és tant el consentiment que atorga al remetre'ns la seva sol·licitud o consulta perquè li responguem. Podrà retirar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

En tots els casos, les seves dades seran conservades de manera indefinida. En cap cas, les seves dades seran cedides a tercers excepte imperatiu legal. Podrà exercir els drets que s'exposen a continuació, enviant un e-mail o correu postal a l'adreça abans indicada.

  • Dret d'accés a les dades personals: vostè podrà sol·licitar a l'empresa informació sobre si està tractant les seves dades i quins tractaments està realitzant.
  • Dret a sol·licitar la rectificació de les seves dades en cas que siguin incorrectes o la seva supressió en cas que deixin de ser necessàries per a la finalitat que va motivar la seva recollida.
  • Dret a sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades.
  • Dret a oposar-se al tractament de les seves dades.
  • Dret a la portabilitat de les dades a un nou Responsable.
  • En el cas que consideri que hi ha alguna vulneració del seu dret a la protecció de dades per part de l'empresa, pot presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).

L'Usuari garanteix que les dades personals facilitades a EVENTOP CARPAS, S.L. són veraces i estan actualitzades, i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació de les mateixes sent l'Usuari l'únic responsable de la inexactitud o falsedat de les dades facilitades i dels perjudicis que pugui causar per això a EVENTOP CARPAS S.L. o a tercers amb motiu de la utilització dels serveis oferts per EVENTOP CARPAS S.L .. Així mateix, EVENTOP CARPAS S.L. manifesta que les dades recollides són les adequades, pertinents i no excessives en relació amb l'àmbit, les finalitats i serveis determinats.

     3. Cookies

Podeu accedir a la informació sobre les cookies que s'utilitzen en aquest lloc web aquí.

    4. Enllaços a pàgines de tercers

EVENTOP CARPAS S.L. pot incloure dins dels seus continguts enllaços amb llocs web pertanyents i / o gestionats per tercers amb l'objecte de facilitar l'accés a informació disponible a través d'Internet. Aquests enllaços poden estar vinculats o no amb els indicats llocs web. En cas de fer ús d'enllaços a llocs web de tercers,  informem a l'Usuari que passarà a estar regit pels termes i condicions d'aquestes pàgines web i que EVENTOP CARPAS, S.L. no assumeix cap responsabilitat sobre els continguts als quals s'accedeixi mitjançant aquests enllaços.

     5. Exclusió de garanties i responsabilitat

EVENTOP CARPAS, S.L. efectua els majors esforços per a l'actualització, manteniment i funcionament del lloc web, no pot garantir l'absència de fallades tècniques, la infal·libilitat dels serveis a través del lloc web, ni que el lloc web es trobi operatiu en tot moment. La limitació de responsabilitat de EVENTOP CARPAS, S.L. serà la que disposa la legislació aplicable a l'efecte. En tot cas no pot assumir la responsabilitat sobre danys directes o indirectes que puguin deure a la falta de disponibilitat o de continuïtat del funcionament del lloc web i dels serveis habilitats en el mateix, així com als errors en l'accés a les diferents pàgines web o aquelles des de les que, si escau, es prestin aquests serveis. Informem a l'Usuari que per raons de manteniment, seguretat o capacitat, així com per possibles causes alienes a EVENTOP CARPAS S.L. poden produir alteracions o la limitació o suspensió temporal dels serveis.

     6. Modificacions del present Avís Legal i Política de Privacitat

EVENTOP CARPAS S.L. es reserva la facultat d'efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda en el lloc web, de la configuració i presentació d'aquest i de les condicions d'accés quan ho cregui oportú.  

Data d'última modificació: 23/02/2018