Lloguer de carpes, tarimes i mobiliari per a esdeveniments a Barcelona

Aconseguir la teva satisfacció és la nostra prioritat

Eventop Carpas, la nostra empresa de Barcelona de lloguer de carpes i tarimes per a esdeveniments

A Eventop Carpas, som fabricants de les nostres carpes i de les nostres tarimes de Barcelona, ​​comptem amb una àmplia experiència i una gran qualitat d'acabats en tots els nostres productes, atenent amb gran èxit i puntualitat les necessitats de cobriment, de manera temporal o definitiva, tant a empreses com a particulars.

El nostre centre logístic està situat a Montcada i Reixac (Barcelona); això ens permet una gran flexibilitat i accessibilitat a les vies principals de comunicació per tot Catalunya.

Estem especialitzats en la venda i lloguer de carpes i lloguer de tarimes així com lloguer de complements. La nostra activitat està gestionada amb un equip experimentat de professionals garantint als nostres clients la informació més detallada i el millor servei amb la garantia d'un material impecable.

Oferim un servei integral i personalitzat en el lloguer de carpes i els seus complements. Realitzem tot tipus de muntatges de carpes a jardins o qualsevol lloc a l'aire lliure, així com a interiors, prestant servei a les principals empreses i organismes nacionals i internacionals. Enfocats a la més alta qualitat, complim les exigències i especificacions requerides per les normatives de seguretat tant a nivell nacional com internacional adaptant-nos a les necessitats i tecnologies actuals, disposem de serveis d'alta qualitat i preus competitius sent respectuosos amb el medi ambient.

Elaborem la proposta que millor s'ajusta per cobrir les vostres necessitats en el lloguer de carpes per a esdeveniments, lloguer de carpes per a casaments o lloguer de carpes per a celebracions.

No dubteu a sol·licitar pressupost. A Eventop Carpas oferim una proposta 100% adaptada segons la necessitat i condicions de cada esdeveniment.

Servei de lloguer de carpes i lloguer de tarima a Barcelona i la resta de Catalunya. També prestem servei de lloguer de carpes a Nivell Nacional.

Veure més
empresa lloguer carpes Barcelona

Esdeveniments amb les nostres carpes i tarimes

 • VII Edició del Handmade Festival
  17 Nov

  VII Edició del Handmade Festival


  Realitzem muntatge de carpes mod. Eventop VIP amb sostres transparents i tarima per la VII Edició del Handmade Festival a Fira Barcelona 
 • Saló del Manga Barcelona 2021
  12 Nov

  Saló del Manga Barcelona 2021


  Torna el Saló Manga a Barcelona en la seva 27ª Edició i Eventop Carpas de nou amb carpes modulars.
 • Gran carpa al FCB
  05 Nov

  Gran carpa al FCB


  Muntatge d´una espectacular carpa a dues aigües per a la celebració de  l´asamblea de socis del Fútbol Club Barcelona.
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.