Lloguer de carpes, tarimes i mobiliari per a esdeveniments a Barcelona

Aconseguir la teva satisfacció és la nostra prioritat

Eventop Carpas, la nostra empresa de Barcelona de lloguer de carpes i tarimes per a esdeveniments

En Eventop Carpas som fabricants de carpes i tarimes de Barcelona. Comptem amb molts anys d'experiència i tenim productes amb acabats de gran qualitat. 

Som especialistes en vendre i llogar carpes i lloguer de tarimes per tota Catalunya. Tenim un gran equip de professionals, equips pròpis de montatge i mateniment que s'instal·len en el lloc triat el millor ambient, garantint als nostres clients la informació mes detallada i el millor servei (estem presents en tot el procés de l'esdeveniment). 

Tot esdeveniment requereix complements adequats a l'altura de les seves necessitats, per això, possem a la disposició dels nostres clients complements com el lloguer de parasols, lloguer d'escenaris, lloguer de WC portàtils... i molts més! A més, cubrim les necessitats dels esdeveniments com el lloguer de carpes per a casaments, lloguer de carpes per a celebracions o el lloguer de "carpes VIP".

Realitzem tot tipus de muntatges de carpes en jardins o qualsevol lloc a l'aire lliure, prestant servei a les principals empreses i organismes nacionals i internacionals. Enfocats en la més alta qualitat, complim les exigències i especificacions requerides per les normatives de seguretat tant a nivell nacional com a internacional adaptant-nos a les necessitats i tecnologies actuals, disposem de serveis d'alta qualitat i preus competitius sent respectuosos amb el medi ambient.

Veure més
empresa lloguer carpes Barcelona

Esdeveniments amb les nostres carpes i tarimes

Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.