Eventop Carpas, empresa de lloguer de carpes Barcelona

Eventop Carpas, som fabricants de carpes i tarimes de Barcelona, i comptem amb una àmplia experiència i una gran qualitat de acabats en tots els nostres productes, atenent amb gran èxit i puntualitat a les necessitats de cubrimiento, de forma temporal o definitiva, a particulars i empreses, amb una bona trajectòria professional.

El nostre centre logístic està situat a Montcada i Reixac (Barcelona) el que ens permet una gran flexibilitat i accessibilitat a les vies principals de comunicació per tot Catalunya.

Estem especialitzats en la venda i lloguer de carpeslloguer de  tarimes . La nostra activitat està gestionada amb un experimentat equip de professionals, compta amb equips propis de muntatge i manteniment que instal·len en el lloc triat el millor ambient, garantint als nostres clients la informació mes detallada i el millor servei, abans, durant i després de l'esdeveniment, amb la garantia d'un material impecable.

Oferim un servei integral i assessorament personalitzat en el lloguer de carpes i els seus complements.

Realitzem tot tipus de muntatges de carpes en jardins o qualsevol lloc a l'aire lliure, així mateix com a interior, prestant servei a les principals empreses i organismes nacionals i internacionals. Enfocats en la més alta qualitat, complim les exigències i especificacions requerides per les normatives de seguretat tant a nivell nacional com a internacional adaptant-nos a les necessitats i tecnologies actuals, disposem de serveis d'alta qualitat i preus competitius sent respectuosos amb el medi ambient.

Elaborem la proposta que millor s'ajusta per cobrir les seves necessitats en el lloguer de carpes per a esdeveniments, lloguer de carpes per a casaments o lloguer de carpes per a celebracions.  


Disposem de diferents models de carpes:      
     * Carpes Modulars (estructura de tub de ferro folrat del mateix color que la carpa)      
     * Carpes Eventop VIP (estil haima amb bigues de fusta, exclusives i homologades)      
     * Carpes SHADING (NOU model de carpa per crear espais amb ombra)


Tot esdeveniment requereix de Complements adequats a l'altura de les seves necessitats, per la qual cosa disposem de lloguer de parasols, lloguer d'escenaris, lloguer de catenàries, lloguer de faristol, lloguer de mobiliari chillout, lloguer de WC portàtil, lloguer de climatització, lloguer de tarimes, lloguer de pistes de ball, o fins i tot realitzem cobriments de piscines.

No dubti en demanar pressupost. En Eventop Carpas oferim una proposta 100%adaptada segons la necessitat i condicions de cada esdeveniment.

Servei de lloguer de carpeslloguer de tarima a Barcelona i a tota Catalunya.
També realitzen el servei de lloguer de carpes a nivell Nacional.

ELS NOSTRES CERTIFICATS:
  • Membre de ASPEC, Associació Nacional de Professionals i Empresaris de Carpes i Estructures Mòbils
  • Certificat d'Avaluació de Riscos Laborals
  • Assegurança de Responsabilitat Civil
  • Certificats de HOMOLOGACIÓ de les nostres carpes expedit per DEVECEM (Despatx de verificació de carpes i estructures mòbils)
  • Solidesa estructural, càlculs segons norma UNE EN 13782 "estructures temporals, Carpes, Seguretat"
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.