Eventop Carpas, empresa de lloguer de carpes Barcelona

Qui som

Eventop Carpas, fabricants de carpestarimes de Barcelona, ​​ubicats a Montcada i Reixac. Tenim anys d'experiència al sector i disposem de productes amb acabats de gran qualitat.

Som especialistes en vendre i llogar carpesllogar tarimes per tot Catalunya. Comptem amb un gran equip de professionals, equips propis de muntatge i manteniment que instal·len al lloc elegit el millor ambient, garantint als nostres clients la informació més detallada i el millor servei; estem presents a tot el procés de l'esdeveniment.

Organitzar un esdeveniment requereix temps, habilitats d'organització així com una bona planificació. Ja sigui per llogar carpesllogar tarimes o llogar escenari , el millor consell és contactar amb professionals, contactar amb Eventop Carpas. Ajudem els nostres clients a assolir l'èxit en cada esdeveniment amb el nostre assessorament personalitzat i la nostra àmplia experiència en el servei de lloguer de carpes per esdevenimentslloguer de carpes per casamentslloguer de carpes per celebracions així com lloguer de tarima Barcelona  

Els nostres serveis

Oferim als nostres clients un servei integral i personalitzat en lloguer de carpes a Barcelona, ​​lloguer de carpes a Girona, lloguer de carpes a Tarragona o lloguer de carpes a Lleida. Però no només prestem servei a Catalunya, també fem muntatges de lloguer de carpes a Nivell Nacional i Andorra.

Cobrim les necessitats dels esdeveniments amb el lloguer de carpes per a casaments, lloguer de carpes per a esdeveniments corporatius o celebracions particulars amb les nostres carpes modulars, carpes Eventop VIP o carpes Shading. Disposem de diferents mides i colors de cada model de carpes.

     * Carpes Modulars (estructura de tub de ferro folrat del mateix color que la carpa)

     * Carpes Eventop VIP (estil jaima amb bigues de fusta, exclusives i homologades)

     * Carpes SHADING (NOU model de carpa per crear espais amb ombra)
   
     * Carpes grans esdeveniments
  (espai diàfan amb diferents altures i terminacions)

També oferim als nostres clients el lloguer de tarima per crear superfícies compactes i d'aïllament tèrmic, donant més confort a l'espai.

Realitzem tot tipus de muntatges de lloguer de carpes Barcelona  i  lloguer de tarimes Barcelona a jardins o qualsevol lloc a l'aire lliure, prestant servei a les principals empreses i organismes nacionals i internacionals. Així mateix disposem de servei de venda de carpes personalitzades.

Complements per a esdeveniments

En tot esdeveniment calen complements adequats per cobrir totes les necessitats, per això posem a la disposició dels nostres clients una àmplia gamma de complements com ara el lloguer de para-solslloguer d'escenari , lloguer de pista de ball i molts més!

Us convidem a navegar per la nostra web on trobareu més informació de les nostres carpes de lloguertarimes de lloguer o bé contacteu amb nosaltres a través del nostre mail (info@eventopcarpas.com) o per telèfon. Estarem encantats d'oferir-vos una solució per al vostre esdeveniment.

Política de Qualitat

Enfocats a la més alta qualitat, complim les exigències i especificacions requerides per les normatives de seguretat tant a nivell nacional com internacional adaptant-nos a les necessitats i tecnologies actuals, disposem de serveis d'alta qualitat i preus competitius sent respectuosos amb el medi ambient.

Disposem de Certificats d'HOMOLOGACIÓ de les nostres carpes  i tarimes expedits per DEVECEM (Despatx de verificació de carpes i estructures mòbils)

Els nostres Certificats

  • Membre d'ASPEC, Associació Nacional de Professionals i Empresaris de Carpes i Estructures Mòbils
  • Certificat d'avaluació de riscos laborals
  • Assegurança de Responsabilitat Civil
  • Certificats d'HOMOLOGACIÓ de les nostres carpes expedit per DEVECEM (Despatx de verificació de carpes i estructures mòbils)
  • Solidesa estructural, càlculs segons norma UNE EN 13782 “estructures temporals, carpes, seguretat”
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.