Lloguer y venda de Carpes

En Eventop Carpas, som fabricants de carpestarimes a Barcelona, ​​i comptem amb una àmplia experiència i una gran qualitat d'acabats en tots els nostres productes, atenent amb gran èxit i puntualitat a les necessitats de cobriment, de manera temporal o definitiva, a particulars i empreses. Per això, podem afirmar que som liders al sector del lloguer de carpes Barcelona, lloguer de carpes Catalunya.


Estem especialitzats en la venda i lloguer de carpes i lloguer de tarimes. La nostra activitat està gestionada amb un experimentat equip de professionals, compta amb equips propis de muntatge i manteniment que s'instal·len en el lloc triat el millor ambient, garantint als nostres clients la informació més detallada i el millor servei, abans, durant i després de l'esdeveniment, amb la garantia d'un material impecable.

On instal·lem carpes per esdeveniments?

Realitzem tot tipus de muntatges de lloguer de carpes en jardins o qualsevol lloc a l'aire lliure però també en interiors, prestant servei a les principals empreses i organismes nacionals i internacionals. Les carpes confereixen espais únics per sorprendre i cobrir als convidats del sol o la pluja.

Elaborem la proposta que millor s'ajusta per cobrir les seves necessitats en el lloguer de carpes Barcelona per a esdeveniments, lloguer de carpes per a casaments o lloguer de carpes per a celebracions. També disposem de carpes de fusta exclusives i homologades, "Carpes VIP" per al seu esdeveniment, carpes Modularscarpes grans esdeveniments

Mobiliari i complements per a esdeveniments

Organitzar un esdeveniment requereix de temps i habilitats d'organització amb una bona planificació. En Eventop Carpas realitzem el treball de forma integral, disposem una llarga experiència en el sector i comptem amb un equip propi de professionals per assessorar-lo en tot moment.


Tot esdeveniment requereix de complements adequats a l'altura de les seves necessitats, de manera que disposem de lloguer de para-sols, lloguer d'escenaris, lloguer de catenàries, lloguer de faristol, lloguer de mobiliari chill out, lloguer de WC portàtil, lloguer de climatització, lloguer de tarimes, lloguer de pistes de ball, o fins i tot realitzem cobriments de piscines.

Enfocats en la més alta qualitat, complim les exigències i especificacions requerides per les normatives de seguretat tant a nivell nacional com internacional adaptant-nos a les necessitats i tecnologies actuals, disposem de serveis d'alta qualitat i preus competitius sent respectuosos amb el medi ambient. Per seguretat i normativa utilitzem contrapesos, de fabricació pròpia, com a mesura de subjecció de totes les nostres carpes (si no és possible ancorades al terra les carpes o subjectar-les en l'entorn).

A l'hora de llogar carpes recomanem llogar tarima per proporcionar un major confort per als convidats del seu esdeveniment. El lloguer de tarima , ideal com a aïllament tèrmic i d'humitat, forma una estructura compacta juntament amb les carpes. I si l'esdeveniment ho requereix instal·lem a les nostres carpes il·luminació LED.

Perquè en Eventop Carpas la seguretat és primordial, utilitzem estructures homologades segons normativa europea i personal qualificat amb formació específica en muntatges d'estructures mòbils.

Les nostres carpes són garantia de seguretat.

Oferim lloguer de carpes de diferents mesures per així adaptar-nos a qualsevol espai, inclòs amb desnivell, i varietat de colors. Totes les nostres carpes inclouen cortines de tancament amb cremallera del mateix color que la carpa o amb possibilitat de combinar colors, barra de subjecció i estructura amb fundes del mateix color, conservant sempre la qualitat del nostre material.

Lloguer de carpes color BEIGE

El color beix de les nostres carpes és un dels més escollits entre els nostres clients en ser un color elegant, discret i acollidor ideal per a esdeveniments de dia i especialment recomanat a l'estiu ja que incideix menys el sol.

Oferim el color beige per als models de carpes Eventop VIP i modular.

Les carpes amb sostres color beige són les preferides per a casaments per la seva elegància i lluminositat.

Lloguer de carpes color BORDEUS

Oferim carpes de lloguer color Bordeus en el nostre de model de carpa modular, sens dubte un color elegant que  marca la diferència en tot tipus d'esdeveniments, ja sigui casaments, celebracions, esdeveniments corporatius o particulars.

Lloguer de carpes color NEGRE

Disposem de carpes color negre per al model de carpa Eventop VIP i modular. El color negre es distingeix actualment per ser un color de moda. Importants empreses han optat pel servei de lloguer de carpes negres per als seus esdeveniments.

El color de carpes negre és el color triat especialment per a esdeveniments de nit per la seva elegància.

Lloguer de carpes color TRANSPARENTS

Com a novetat oferim carpes de lloguer amb sostres Transparents per al model de carpes EVENTOP VIP, el nostre producte estrella.

Els sostres transparents proporcionen amplitud en l'espai. En paratges naturals i jardins les carpes amb sostres transparents són ideals tant de dia com de nit ja que s'aconsegueix gaudir dels exteriors. Les cortines de tancament també poden ser transparents o bé es pot combinar amb color beige o negre, i així crear espais diferents i espectaculars.

Aquest any presentem el nostre nou model de Carpes Shading, ideal per crear espais amb ombra i gaudir dels paratges exteriors. Aquest model de carpes disposa de varieta de colors i de combinacions segons necessitats de cada esdeveniment. Consulteu a la nostra web al´apartat de carpes Shading per a més ifnormació.


No dubti a sol·licitar pressupost referent a el servei de lloguer de carpes, lloguer de tarimalloguer d'escenari o de complements. Estem a la seva disposició per oferir-li el millor servei i la millor solució en l'organització del seu esdeveniment

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.