01 Ago 2016

Barcelona Beach Festival 2016

1 /

Barcelona Beach Festival 2016 compta amb Eventop Carpas per cobrir els seus espais de restauració amb el lloguer de carpeslloguer de tarimes

La ciutat de Barcelona viu el major espectacle de música electrònica el 16 de juliol de 2016 i compta amb les actuacions dels millors DJ´s.

Un gran esdeveniment celebrat a la Platja del Fòrum on Eventop Carpas ha instal·lat les seves carpes model Eventop Vip beige amb cortines de tancament parcial de mesures 5x5mts. Totes les carpes unides i amb tarima formen un únic espai per a la zona de restauració.

Aquest model de carpes disposen de certificat d'homologació de resistència al foc i al vent. També disponibles en color negre i transparents.

 • Festival Dau Desembre 2016
  27 Des

  Festival Dau Desembre 2016


  Dau Barcelona arriba a la 5ª. Edició com una gran festa de participació i de creativitat al voltant del joc a Fabra i Coats on Eventop Carpas un any més está present amb les seves carpes model Eventop VIP.
 • 6ª Edició Festival Dau Barcelona 2017
  27 Nov

  6ª Edició Festival Dau Barcelona 2017


  Eventop Carpas present amb el montatge de carpes model EVENTOP VIP, totes amb tarima, a la 6ª Edición del DAU BARCELONA,  esdeveniment celebrat del 17 al 26 de noviembre, al recinte de Fabra i Coat.
 • OKTOBERFEST BARCELONA, organitzada per Eventop carpes per 3r. any consecutiu
  12 Oct

  OKTOBERFEST BARCELONA, organitzada per Eventop carpes per 3r. any consecutiu


  Per 3er any consecutiu, Eventop Carpas organitza la Oktoberfest Barcelona a la Plaça Univers de Fira Barcelona Montjuïc, on més de 100.000 persones van poder gaudir durant 10 dies d'aquesta festa popular d'origen bavaresa.
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.