01 Ago 2016

Barcelona Beach Festival 2016

1 /

Barcelona Beach Festival 2016 compta amb Eventop Carpas per cobrir els seus espais de restauració amb el lloguer de carpeslloguer de tarimes

La ciutat de Barcelona viu el major espectacle de música electrònica el 16 de juliol de 2016 i compta amb les actuacions dels millors DJ´s.

Un gran esdeveniment celebrat a la Platja del Fòrum on Eventop Carpas ha instal·lat les seves carpes model Eventop Vip beige amb cortines de tancament parcial de mesures 5x5mts. Totes les carpes unides i amb tarima formen un únic espai per a la zona de restauració.

Aquest model de carpes disposen de certificat d'homologació de resistència al foc i al vent. També disponibles en color negre i transparents.

 • Oktoberfest Barcelona 2017
  27 Des

  Oktoberfest Barcelona 2017


  6ª Edició d'Oktoberfest Barcelona celebrada del 11 al 22 d'octubre i organitzada per Eventop Carpa.
 • Gran carpa al FCB
  05 Nov

  Gran carpa al FCB


  Muntatge d´una espectacular carpa a dues aigües per a la celebració de  l´asamblea de socis del Fútbol Club Barcelona.
 • Rock Fest Barcelona 2019
  05 Jul

  Rock Fest Barcelona 2019


  Torna al Parc de Can Zam la 6ª Edició del Rock Fest on Eventop Carpas ha estat de nou present amb carpes Vip y carpes modulars.

Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.