01 Ago 2016

Barcelona Beach Festival 2016

1 /

Barcelona Beach Festival 2016 compta amb Eventop Carpas per cobrir els seus espais de restauració amb el lloguer de carpeslloguer de tarimes

La ciutat de Barcelona viu el major espectacle de música electrònica el 16 de juliol de 2016 i compta amb les actuacions dels millors DJ´s.

Un gran esdeveniment celebrat a la Platja del Fòrum on Eventop Carpas ha instal·lat les seves carpes model Eventop Vip beige amb cortines de tancament parcial de mesures 5x5mts. Totes les carpes unides i amb tarima formen un únic espai per a la zona de restauració.

Aquest model de carpes disposen de certificat d'homologació de resistència al foc i al vent. També disponibles en color negre i transparents.

 • Saló Internacional de l´Automòbil de Barcelona 2017
  29 Mai

  Saló Internacional de l´Automòbil de Barcelona 2017


  Eventop Carpas present un any més amb les seves carpes model Eventop VIP i carpes Modulars a la 39ª Edició del Saló Internacional de l´Automobil a Barcelona.
 • Escenaris i Tarimes
  22 Jun

  Escenaris i Tarimes


  Eventop Carpas present a diferents esdeveniments  amb el muntatge dels seus escenaris, tarimes i pistes de ball per a inauguracions, festes de fi de curs i celebracions especials.
 • Noves carpes Mod. Eventop color GRIS
  25 Oct

  Noves carpes Mod. Eventop color GRIS


  Incorporem en el nostre catàleg el color gris per a les nostres carpes mod. Eventop VIP
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.