03 Nov 2021

Carpes Modulars de lloguer

1 /

Eventop Carpas present en important esdeveniment esportiu celebrat a Cabrils realitzant el servei de lloguer de carpes modulars.

Instal·lem diverses carpes de lloguer a Barcelona model modular de color beix de mesures 5x10mt. unides creant un ampli espai cobert per celebrar esdeveniment esportiu a l'aire lliure i a la vegada poder protegir els convidats del sol. Ja que el sòl ho permet, ancorem les carpes a terra mitjançant piquetes per a la seva subjecció, seguint la Normativa establerta però sobretot per seguretat.

Les carpes modulars son funcionals i ofereixen un ambient de confort. Folrem la seva estructura de tub de ferro del mateix color que la carpa i instal·lem cortines de tancament en totes elles.

Per a aquest model de carpes de lloguer també disposem de colors negre i bordeus.

A l'apartat de carpes podrà trobar més informació referent als nostres serveis de lloguer de carpes modulars i lloguer de carpes Eventop VIP
 • Saló del Manga Barcelona 2021
  12 Nov

  Saló del Manga Barcelona 2021


  Torna el Saló Manga a Barcelona en la seva 27ª Edició i Eventop Carpas de nou amb carpes modulars.
 • Claus bàsiques per a organitzar un esdeveniment
  20 Feb

  Claus bàsiques per a organitzar un esdeveniment


  Organitzar un esdeveniment resulta aparentment senzill però requereix de temps i d'habilitats d'organització i una bona planificació.
 • Mostra de Vins i Caves de Catalunya 2015
  19 Nov

  Mostra de Vins i Caves de Catalunya 2015


  Eventop Carpas està present amb les seves Carpes model Eventop, a la 35a edició de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya, que bat novament el rècord històric de participació de cellers que aposten clarament pel mercat i el consumidor de Barcelona
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.