03 Nov 2021

Carpes Modulars de lloguer

1 /

Eventop Carpas present en important esdeveniment esportiu celebrat a Cabrils realitzant el servei de lloguer de carpes modulars.

Instal·lem diverses carpes de lloguer a Barcelona model modular de color beix de mesures 5x10mt. unides creant un ampli espai cobert per celebrar esdeveniment esportiu a l'aire lliure i a la vegada poder protegir els convidats del sol. Ja que el sòl ho permet, ancorem les carpes a terra mitjançant piquetes per a la seva subjecció, seguint la Normativa establerta però sobretot per seguretat.

Les carpes modulars son funcionals i ofereixen un ambient de confort. Folrem la seva estructura de tub de ferro del mateix color que la carpa i instal·lem cortines de tancament en totes elles.

Per a aquest model de carpes de lloguer també disposem de colors negre i bordeus.

A l'apartat de carpes podrà trobar més informació referent als nostres serveis de lloguer de carpes modulars i lloguer de carpes Eventop VIP
 • Carpas Eventop VIP per a esdeveniment corporatiu
  07 Mar

  Carpas Eventop VIP per a esdeveniment corporatiu


  EVENTOP CARPAS present amb el servei de lloguer de carpes i lloguer de tarima per a important esdeveniment corporatiu celebrat a Barcelona. 
 • 7a. Edició Festival Dau Barcelona 2018
  10 Des

  7a. Edició Festival Dau Barcelona 2018


  Eventop Carpas present un any més en la 7a Edició del Festival DAU Barcelona 2018, amb el lloguer de carpes i lloguer de tarima, creant dos espais diferents.
 • Rock Fest 2015
  27 Ago

  Rock Fest 2015


  A la 2ª Edició del Rock Fest Barcelona 2015 Eventop Carpas va estar present amb les seves carpes Model Eventop.
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.