03 Nov 2021

Carpes Modulars de lloguer

1 /

Eventop Carpas present en important esdeveniment esportiu celebrat a Cabrils realitzant el servei de lloguer de carpes modulars.

Instal·lem diverses carpes de lloguer a Barcelona model modular de color beix de mesures 5x10mt. unides creant un ampli espai cobert per celebrar esdeveniment esportiu a l'aire lliure i a la vegada poder protegir els convidats del sol. Ja que el sòl ho permet, ancorem les carpes a terra mitjançant piquetes per a la seva subjecció, seguint la Normativa establerta però sobretot per seguretat.

Les carpes modulars son funcionals i ofereixen un ambient de confort. Folrem la seva estructura de tub de ferro del mateix color que la carpa i instal·lem cortines de tancament en totes elles.

Per a aquest model de carpes de lloguer també disposem de colors negre i bordeus.

A l'apartat de carpes podrà trobar més informació referent als nostres serveis de lloguer de carpes modulars i lloguer de carpes Eventop VIP
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.