07 Jul 2022

Carpas para evento corporativo

1 /

Instal·lem Carpes de lloguer, model Modular color beix i model Shading, aquest últim model sol·licitat per crear un espai d'ombra per als convidats.

Les carpes de lloguer Shading permeten la circulació d'aire perquè no disposen de sostre tancat ni cortines. Instal·lem telers de colors segons l'esdeveniment, ja sigui com a color corporatiu o bé a elecció del client. En aquesta ocasió instal·lem teles de color vermell, creant una elegant zona chillout.

Aquest model de carpa neix de la nostra carpa mod. Eventop, amb la mateixa estructura de bigues de fusta i mateixa subjecció. Instal·lem contrapesos per a la subjecció de les carpes de lloguer Shading. Igualment, si el client ho necessita, és possible incorporar tarima de lloguer a aquest model de carpa per a esdeveniments, per donar més confort als convidats.

Per a més informació dels nostres serveis de lloguer de carpes Barcelona o lloguer de tarima per a esdeveniments, no dubteu a contactar amb nosaltres. Us oferirem la millor solució.

Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.