27 Des 2016

Festival Dau Desembre 2016

1 /
Dau Barcelona arriba a la 5ª. Edició com una gran festa de participació i de creativitat al voltant del joc a Fabra i Coats on Eventop Carpas un any més está present amb les seves carpes model Eventop VIP.

Un gran muntatge de carpes creant diferents zones: un espai principal de carpes VIP beige amb tarima emmoquetada i cortines transparents, un espai amb carpes VIP negres també amb tarima i cortines transparents (amb rampes d'accés i il·luminació) i una tercera zona amb carpes modulars negres per a zona de restauració.

Els jocs són l'única activitat de creació on el receptor final és sempre el protagonista absolut. Un joc és una creació que experimenten, literalment, les persones. A més, un joc és un fenomen de relació i de cohesió social de primer ordre. Per això, Dau Barcelona és un festival que es dirigeix ​​a les famílies i a la comunitat de jugadors avesats, els que oferim l'ampli ventall de jocs que hi ha ara mateix a l'abast.

Durant dos dies, els editors de jocs de taula presents en el mercat i un bon nombre d'entitats de tota mena de jocs proposaran i ensenyaran jocs grans i petits. A partir de 5 anys tothom pot trobar el seu espai de joc en Dau Barcelona.
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.