17 Nov 2021

VII Edició del Handmade Festival

1 /

Del 12 al 14 de novembre s'ha celebrat al recinte de Fira Barcelona, ​​la VII Edició de Handmade Festival Barcelona, ​​de nou de forma presencial, on s'han organitzat activitats i tallers per aprendre i crear. Eventop Carpas ha estat present amb el servei de lloguer carpes model Eventop VIP de mides 5x5mt i lloguer de tarima.

Hem creat dos espais de 50m2 cadascun amb les nostres carpes de lloguer Barcelona tipus haima amb sostres i cortines transparents. Lloguer de Carpes de luxe amb bigues de fusta i alumini. I per a més confort per als convidats, instal·lem tarima de lloguer, formant una estructura compacta amb les carpes.

Les carpes de lloguer s'instal·len a la Plaça Univers, amb sòl d'asfalt on no és possible ancorar-les; així doncs, per subjectar les carpes fem servir contrapesos, perquè la seguretat dels nostres clients és primordial.

 • Saló Internacional de l'Automòbil de Barcelona 2015
  21 Mar

  Saló Internacional de l'Automòbil de Barcelona 2015


  Eventop Carpas és present amb el seu nou model de Carpes VIP en la 38a edició del Saló Internacional de l'Automòbil de Barcelona, entre el 9 i 17 maig de 2015, sota el lema Tecnologia, mobilitat sostenible i passió pel Motor
 • Barcelona Motordays 2019
  14 Jun

  Barcelona Motordays 2019


  Eventop Carpas de nou present amb el lloguer de carpes Eventop per a cubrir l´espai de la la Zona VIP al Barcelona Motordays 2019
 • FCB amb carpes EVENTOP
  05 Mai

  FCB amb carpes EVENTOP


  FC Barcelona confia a Eventop Carpas per al lloguer de carpes mod. Eventop
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.