17 Nov 2021

VII Edició del Handmade Festival

1 /

Del 12 al 14 de novembre s'ha celebrat al recinte de Fira Barcelona, ​​la VII Edició de Handmade Festival Barcelona, ​​de nou de forma presencial, on s'han organitzat activitats i tallers per aprendre i crear. Eventop Carpas ha estat present amb el servei de lloguer carpes model Eventop VIP de mides 5x5mt i lloguer de tarima.

Hem creat dos espais de 50m2 cadascun amb les nostres carpes de lloguer Barcelona tipus haima amb sostres i cortines transparents. Lloguer de Carpes de luxe amb bigues de fusta i alumini. I per a més confort per als convidats, instal·lem tarima de lloguer, formant una estructura compacta amb les carpes.

Les carpes de lloguer s'instal·len a la Plaça Univers, amb sòl d'asfalt on no és possible ancorar-les; així doncs, per subjectar les carpes fem servir contrapesos, perquè la seguretat dels nostres clients és primordial.

Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.