07 Jul 2017

Carpes Modulars per a diferents esdeveniments

1 /
Muntatges per a diferents tipus d'esdeveniments de les nostres carpes Modulars: corporatius, institucionals, particulars i celebracions, adaptant-nos a les necessitats de cada esdeveniment, alguns d'ells completant el muntatge amb la instal·lació de tarima.

Les carpes Modulars unides entre si formen la composició necessària. El lloguer de carpes model modular està disponible en color negre, beige o bordeus de mesures diferents segons la dispoción de l'espai.

Carpes amb estructura de tubs de ferro, folrats del mateix color que la carpa, amb ancoratges d'alumini i cortines de tancament.
 • Rock Fest 2015
  27 Ago

  Rock Fest 2015


  A la 2ª Edició del Rock Fest Barcelona 2015 Eventop Carpas va estar present amb les seves carpes Model Eventop.
 • Carpes VIP per esdeveniment corporatiu
  03 Gen

  Carpes VIP per esdeveniment corporatiu


  Eventop Carpas present amb el muntatges de carpes de lloguer model Eventop VIP per esdeveniment corporatiu.
 • Motordays Barcelona 2015
  21 Mar

  Motordays Barcelona 2015


  Eventop Carpas està present a la Zona VIP de l'Six2Six del Motordays Barcelona 2015 amb les nostres Carpes model Eventop, els dies 6 i 7 de juny a un dels esdeveniments més importants i exclusiu del món del motor a Espanya
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.