07 Jul 2017

Carpes Modulars per a diferents esdeveniments

1 /
Muntatges per a diferents tipus d'esdeveniments de les nostres carpes Modulars: corporatius, institucionals, particulars i celebracions, adaptant-nos a les necessitats de cada esdeveniment, alguns d'ells completant el muntatge amb la instal·lació de tarima.

Les carpes Modulars unides entre si formen la composició necessària. El lloguer de carpes model modular està disponible en color negre, beige o bordeus de mesures diferents segons la dispoción de l'espai.

Carpes amb estructura de tubs de ferro, folrats del mateix color que la carpa, amb ancoratges d'alumini i cortines de tancament.
 • Carpes VIP per esdeveniment corporatiu
  03 Gen

  Carpes VIP per esdeveniment corporatiu


  Eventop Carpas present amb el muntatges de carpes de lloguer model Eventop VIP per esdeveniment corporatiu.
 • Avantatges de llogar Carpes per a Casaments
  17 Feb

  Avantatges de llogar Carpes per a Casaments


  A l'hora d'organitzar un casament és important tenir present l'opció de llogar carpes per protegir els convidats del sol, la pluja o el vent.
 • Mostra de Vins i Caves de Catalunya 2015
  19 Nov

  Mostra de Vins i Caves de Catalunya 2015


  Eventop Carpas està present amb les seves Carpes model Eventop, a la 35a edició de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya, que bat novament el rècord històric de participació de cellers que aposten clarament pel mercat i el consumidor de Barcelona
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.