06 Jul 2018

Carpes EVENTOP VIP per a esdeveniment corporativu

1 /

Muntatge de les nostres carpes model Eventop VIP realitzat a les terrasses conegut restaurant de Sitges a les portes del Mar Mediterrani, per esdeveniment corporatiu.

Realitzem el servei de lloguer de carpes Eventop VIP de mesures 5x5mts. color beix combinat amb carpes de sostres i cortines transparents permetent gaudir d'unes vistes espectaculars en les terrasses que disposa el Restaurant a diferents altures. Com que és una ubicació de forts vents, el muntatge de carpes requereix una major subjecció de les carpes per seguretat i Normativa. Carpes impermeables i ignífugues amb canalització incorporada en l'estructura.

Les carpes Eventop VIP, amb estructura de bigues de fusta laminada envernissada i combinades amb components d'acer inoxidable, creen un esplèndid ambient, on el luxe i confort són presents.

Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.