26 Mai 2022

Còmic Barcelona 2022

1 /

La nova Edició de Còmic Barcelona 2022 torna a la forma presencial sense restriccions. Esdeveniment celebrat els dies 6, 7 i 8 de maig a Fira Barcelona Montjuïc. Aquesta nova edició disposa de 50.000m2 per a exposició i compta amb més de 60 autors convidats.

Eventop Carpas ha estat present un any més amb el servei de lloguer de carpes modulars i lloguer de tarima per crear diferents ubicacions: carpes d'accés al recinte, carpes per a informació, carpes per la sortida…

Les carpes de lloguer Barcelona mod. Modular, estructura de tub de ferro folrats del mateix color de les carpes, són ideals per a esdeveniments; carpes pràctiques i funcionals. Instal·lem totes les carpes de lloguer de color bordeus.

Per a la subjecció de les carpes de lloguer utilitzem contrapesos.

Contacteu amb nosaltres a través de la nostra web o per telèfon per a més informació dels nostres serveis de lloguer de carpes per a esdeveniments, lloguer de tarima o complements.

 • Lloguer escenari
  12 Mar

  Lloguer escenari


  Eventop Carpas presenta el muntatge d'escenaris per a diversos esdeveniments.
 • Venda de Carpes Modulars
  13 Jul

  Venda de Carpes Modulars


  Servei de venda de carpes modulars 6x12mt.
 • Motordays Barcelona 2015
  21 Mar

  Motordays Barcelona 2015


  Eventop Carpas està present a la Zona VIP de l'Six2Six del Motordays Barcelona 2015 amb les nostres Carpes model Eventop, els dies 6 i 7 de juny a un dels esdeveniments més importants i exclusiu del món del motor a Espanya
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.