07 Mar 2018

Carpas Modulares Beige

1 /
Eventop Carpas realitza el muntatge de carpes model modular color beige unides, amb cortines de tancament i tubs folrats del mateix color que la carpa adaptant-nos a l'espai disponible i la instal·lació de plafons de LED que no escalfen i tenen un consum d'energia més eficient.

Servei de lloguer de carpes per esdeveniment celebrat a la terrassa de reconegut restaurant a Barcelona.

Aquest model de carpes és funcional i confortable. També disponible en color bordeus o negre.
 • Saló Internacional de l'Automòbil de Barcelona 2015
  21 Mar

  Saló Internacional de l'Automòbil de Barcelona 2015


  Eventop Carpas és present amb el seu nou model de Carpes VIP en la 38a edició del Saló Internacional de l'Automòbil de Barcelona, entre el 9 i 17 maig de 2015, sota el lema Tecnologia, mobilitat sostenible i passió pel Motor
 • Sant Cugat Ve de Gust 2019
  11 Jun

  Sant Cugat Ve de Gust 2019


  Eventop Carpas present un any més a la Fira gastronómina 'Veu de Gust' celebrada a Sant Cugat, amb el muntages de carpes model Eventop Vip.
 • Carpa Arcadia per exposición del FC Barcelona
  07 Abr

  Carpa Arcadia per exposición del FC Barcelona


  Muntatge d´una gran carpa diàfana de disseny arquejat de la seva coberta per exposició sobre la proposta financera del projecte sobre l´Espai Barça

Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.