04 Abr 2022

FCB amb els refugiats d´Ucraïna

1 /

El FC Barcelona juntament amb la Fundació i la Creu Roja han engegat una campanya de recollida d'aliments per als nens i nenes arribats d'Ucraïna. Una crida de solidaritat a tots els aficionats i tots els catalans.

Eventop Carpas col.labora amb la campanya realitza el muntatge de carpes per a esdeveniments destinades com a punts de recollida de productes de primera necessitat.

Hem creat dues ubicacions als voltants del Camp Nou amb les nostres carpes de lloguer modulars color bordeus per a la recollida d'aliments, ambdues amb contrapesos per a la seva subjecció, perquè a Eventop Carpas la seguretat dels nostres clients és primordial. Carpes Barcelona modulars d´estructura de tub de ferro amb ancoratges d´alumini disponible en diferents mides i colors.

No dubteu a sol·licitar-nos més informació dels nostres serveis de lloguer de carpes i lloguer de tarima. Us enviarem una proposta personalitzada sense compromís

 • Carpes Modulars
  10 Des

  Carpes Modulars


  Eventop Carpas, present amb el lloguer de carpes modulars per a esdeveniment particular.
 • Carpes modulars al CC Westfield
  04 Abr

  Carpes modulars al CC Westfield


  Cobrimos la terrassa de restaurant situat a CC Westfield amb les nostres carpes de lloguer model modular.
 • Mostra de Vins i Caves de Catalunya 2015
  19 Nov

  Mostra de Vins i Caves de Catalunya 2015


  Eventop Carpas està present amb les seves Carpes model Eventop, a la 35a edició de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya, que bat novament el rècord històric de participació de cellers que aposten clarament pel mercat i el consumidor de Barcelona
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.