03 Feb 2023

Carpes de lloguer model Modular

1 /

Instal·lem les nostres carpes modulars per crear unes zones de barres per a esdeveniment musical. Amb el nostre servei de lloguer de carpes podem crear espais pràctics i acollidors adaptant-nos a les mides del lloc on se celebri l'esdeveniment ja que disposem de carpes de diferents mides que es poden unir fins a formar l'espai necessari segons cada esdeveniment. En aquesta ocasió hem creat dues àmplies zones amb carpes de lloguer de color negre.

Segons la superfície on instal·lem les carpes per a esdeveniments, utilitzem contrapesos o bé les ancorem directament al paviment. Aquest model de carpes, igual que les carpes model Eventop, permeten la instal·lació de tarimes de lloguer creant una superfície compacta.

A l'apartat de carpes modulars de la nostra web trobarà més informació de les característiques de les nostres carpes de lloguer

Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.