27 Des 2015

Festival Dau Desembre 2015

1 /

Dau Barcelona arriba a la 4a. edició i es consolida com la gran festa de participació i de creativitat. Eventop Carpas cobreix un ampli espai a Fabra i Coats amb el lloguer de carpes model Eventop VIP i el lloguer de tarima.

L’entrada és lliure i s’adreça a un públic ampli. S’hi ofereixen jocs de tot tipus i per a totes les edats.

Eventop Carpas realitza el muntatge de carpes VIP negres amb il·luminació per cobrir més de 400 m2 totes elles amb tarima més una carpa modular a la zona d'accés al recinte de Fabra i Coat.

El festival es  celebra els dies 12 i 13 de desembre, de les 10 del matí a les 8 del vespre.

Els jocs són l’única activitat de creació on el receptor final n’és sempre el protagonista absolut. Un joc és una creació que experimenten, literalment, les persones. A més, un joc és un fenomen de relació i de cohesió social de primer ordre. Per això, Dau Barcelona és un festival que s’adreça a les famílies i a la comunitat de jugadors avesats, als qual s´ofereix un ampli ventall de jocs que hi ha ara mateix a l’abast. Durant dos dies, els editors de jocs de taula presents al mercat i un bon nombre d’entitats de tota classe de jocs proposaran i ensenyaran jocs a grans i a petits. A partir de 5 anys tothom pot trobar el seu espai de joc a Dau Barcelona.

 • CISCO 2020
  10 Feb

  CISCO 2020


  Muntatge en CISCO 2020, Fira celebrada al febrer a Fira Gran Via, amb més de 40 carpes del nostre model de carpes Eventop VIP
 • 12è Festival de la Ciència 2018
  10 Des

  12è Festival de la Ciència 2018


  12è Edició del Festival de la Ciència sol·licita a EVENTOP CARPAS el servei de lloguer de carpes i lloguer de tarima.

 • Carpes VIP per esdeveniment corporatiu
  03 Gen

  Carpes VIP per esdeveniment corporatiu


  Eventop Carpas present amb el muntatges de carpes de lloguer model Eventop VIP per esdeveniment corporatiu.
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.