27 Des 2015

Festival Dau Desembre 2015

1 /

Dau Barcelona arriba a la 4a. edició i es consolida com la gran festa de participació i de creativitat. Eventop Carpas cobreix un ampli espai a Fabra i Coats amb el lloguer de carpes model Eventop VIP i el lloguer de tarima.

L’entrada és lliure i s’adreça a un públic ampli. S’hi ofereixen jocs de tot tipus i per a totes les edats.

Eventop Carpas realitza el muntatge de carpes VIP negres amb il·luminació per cobrir més de 400 m2 totes elles amb tarima més una carpa modular a la zona d'accés al recinte de Fabra i Coat.

El festival es  celebra els dies 12 i 13 de desembre, de les 10 del matí a les 8 del vespre.

Els jocs són l’única activitat de creació on el receptor final n’és sempre el protagonista absolut. Un joc és una creació que experimenten, literalment, les persones. A més, un joc és un fenomen de relació i de cohesió social de primer ordre. Per això, Dau Barcelona és un festival que s’adreça a les famílies i a la comunitat de jugadors avesats, als qual s´ofereix un ampli ventall de jocs que hi ha ara mateix a l’abast. Durant dos dies, els editors de jocs de taula presents al mercat i un bon nombre d’entitats de tota classe de jocs proposaran i ensenyaran jocs a grans i a petits. A partir de 5 anys tothom pot trobar el seu espai de joc a Dau Barcelona.

 • Carpes modulars al CC Westfield
  04 Abr

  Carpes modulars al CC Westfield


  Cobrimos la terrassa de restaurant situat a CC Westfield amb les nostres carpes de lloguer model modular.
 • Motordays Barcelona 2015
  21 Mar

  Motordays Barcelona 2015


  Eventop Carpas està present a la Zona VIP de l'Six2Six del Motordays Barcelona 2015 amb les nostres Carpes model Eventop, els dies 6 i 7 de juny a un dels esdeveniments més importants i exclusiu del món del motor a Espanya
 • Carpes Modulars per esdeveniment
  06 Oct

  Carpes Modulars per esdeveniment


  Eventop Carpas amb les seves carpes modulars a esdeveniment esportiu
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.