20 Jul 2021

Lloguer de tarima amb desnivell

1 /

Presentem muntatge fet de tarima de lloguer . Instal·lem la nostra tarima flotant de fusta envernissada, de fabricació pròpia i dissenyada com a aïllament tèrmic i humitat del sòl, formada per làmines de palet 1x1 d'estructura rastrejada d'alumini i 13 cm, d'alçada del sòl.

Instal·lem la tarima de lloguer en un espai amb desnivell adaptant-nos a la necessitat de cada esdeveniment, amb rampes i escales per facilitar l'accés als hostes.

Aquest model de tarima és ideal per crear una superfície compacta. Encaixen perfectament amb les nostres carpes modulars o carpes VIP Eventop, però també es poden utilitzar com a pista de ball. 

El lloguer d'escenarislloguer de tarimes es pot complementar amb faldilla negra perimetral.

 • Barcelona Beach Festival 2016
  01 Ago

  Barcelona Beach Festival 2016


  Barcelona Beach Festival 2016 compta amb Eventop Carpas per cobrir lels seus espais de restauració amb les nostres Carpes model Eventop VIP.
 • Motordays Barcelona 2015
  21 Mar

  Motordays Barcelona 2015


  Eventop Carpas està present a la Zona VIP de l'Six2Six del Motordays Barcelona 2015 amb les nostres Carpes model Eventop, els dies 6 i 7 de juny a un dels esdeveniments més importants i exclusiu del món del motor a Espanya
 • Carpas Eventop VIP per a esdeveniment corporatiu
  07 Mar

  Carpas Eventop VIP per a esdeveniment corporatiu


  EVENTOP CARPAS present amb el servei de lloguer de carpes i lloguer de tarima per a important esdeveniment corporatiu celebrat a Barcelona. 
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.