20 Jul 2021

Lloguer de tarima amb desnivell

1 /

Presentem muntatge fet de tarima de lloguer . Instal·lem la nostra tarima flotant de fusta envernissada, de fabricació pròpia i dissenyada com a aïllament tèrmic i humitat del sòl, formada per làmines de palet 1x1 d'estructura rastrejada d'alumini i 13 cm, d'alçada del sòl.

Instal·lem la tarima de lloguer en un espai amb desnivell adaptant-nos a la necessitat de cada esdeveniment, amb rampes i escales per facilitar l'accés als hostes.

Aquest model de tarima és ideal per crear una superfície compacta. Encaixen perfectament amb les nostres carpes modulars o carpes VIP Eventop, però també es poden utilitzar com a pista de ball. 

El lloguer d'escenarislloguer de tarimes es pot complementar amb faldilla negra perimetral.

 • ISE BARCELONA 2023
  17 Feb

  ISE BARCELONA 2023


  Eventop Carpas present a ISE BArcelona 2023 amb el lloguer de carpes Eventop
 • Rock Fest Barcelona 2019
  05 Jul

  Rock Fest Barcelona 2019


  Torna al Parc de Can Zam la 6ª Edició del Rock Fest on Eventop Carpas ha estat de nou present amb carpes Vip y carpes modulars.

 • Còmic Barcelona 2022
  26 Mai

  Còmic Barcelona 2022


  Eventop Carpas present de nou al Saló Còmic Barcelona 2022, celebrat a Fira Montjuïc amb el muntatge de carpes de lloguer modulars burdeus amb tarima.
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.