12 Oct 2014

OKTOBERFEST BARCELONA, organitzada per Eventop carpes per 3r. any consecutiu

1 /

Per 3er any consecutiu, Eventop Carpas organitza la Oktoberfest Barcelona a la Plaça Univers de Fira Barcelona Montjuïc, on més de 100.000 persones van poder gaudir durant 10 dies d'aquesta festa popular d'origen bavaresa, on no va faltar cervesa, música i menjar típic.

Per a això, es va instal·lar una gran carpa principal de 40x65 mts., perimetrada per altres estructures efímeres, que albergaven les zones de office i servei, barres i zones VIP. Es van instal·lar dues carpes més de 15x20 mts i una carpa de 10x50 mts.

Eventop Carpas també va instal·lar les seves carpes Eventop VIP beige i negres, totes elles amb tarima per donar accés a espais reservats per col·laboradors i patrocinadors, fins a arribar a gairebé els 4.500 mts quadrats de carpes. També es va encarregar de la decoració i ambientació de l'espai amb gelosies, catenàries, il.luminació, taules i bancs, així com teles, cèrcols i boles en els sostres de les carpes.

Tota una festa popular que comença a demanar el seu espai dins del circuit de festes de la ciutat comtal.

Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.