04 Abr 2022

Carpes modulars al CC Westfield

1 /

Per protegir els clients a l'hivern de la pluja i del vent o bé del sol a l'estiu, molts restaurants utilitzen carpes de lloguer per esdeveniments per cobrir les terrasses.

Realitzem el muntatge de carpes de lloguer modulars a la terrassa de conegut restaurant situat a Barcelona.

Unim dues carpes de lloguer per a esdeveniments de mides 6x6m color negre i amb contrapesos per a la seva subjecció, per no fer malbé el terra de la terrassa amb tacs.

El lloguer de carpes modulars és un servei molt pràctic per la seva estructura de muntatge fàcil, amb cortines de tancament amb cremallera. Si no cal tenir les carpes tancades es poden recollir les cortines a les potes.

Consulta a la nostra web per a més informació del nostre servei de lloguer de carpes Barcelona i Catalunya.

 • Saló del Manga Barcelona 2021
  12 Nov

  Saló del Manga Barcelona 2021


  Torna el Saló Manga a Barcelona en la seva 27ª Edició i Eventop Carpas de nou amb carpes modulars.
 • 6ª Edició Festival Dau Barcelona 2017
  27 Nov

  6ª Edició Festival Dau Barcelona 2017


  Eventop Carpas present amb el montatge de carpes model EVENTOP VIP, totes amb tarima, a la 6ª Edición del DAU BARCELONA,  esdeveniment celebrat del 17 al 26 de noviembre, al recinte de Fabra i Coat.
 • Rock Fest Barcelona 2019
  05 Jul

  Rock Fest Barcelona 2019


  Torna al Parc de Can Zam la 6ª Edició del Rock Fest on Eventop Carpas ha estat de nou present amb carpes Vip y carpes modulars.

Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.