11 Mar 2022

Pista de ball per activitats esportives

1 /

Muntatge de lloguer de tarima per crear una gran zona exterior com a pista de ball on poder realitzar activitats esportives així com per a esdeveniments

Amb el lloguer de tarima creem un gran espai exterior compacte i flotant amb plaques de tarima de fusta envernissada de mides 1x1m unides, dissenyades com a aïllament tèrmic i d'humitat del terra. La tarima de lloguer té una petita alçada de 13cm per no perjudicar l´espai on s´instal·la, en aquest cas gespa. Ens podem adaptar en cas que la superfície on instal·lem la tarima per a esdeveniments tingui desnivell.

El lloguer de tarima, no només s'utilitza com a pista de ball. També podem acoblar la tarima per a esdeveniments a les nostres carpes de lloguer.

A la secció de Tarimes de la nostra web podeu consultar més informació referent al nostre servei de lloguer de tarima y lloguer de carpes

 • Rock Fest 2015
  27 Ago

  Rock Fest 2015


  A la 2ª Edició del Rock Fest Barcelona 2015 Eventop Carpas va estar present amb les seves carpes Model Eventop.
 • Carpes VIP al Circuit de Catalunya
  03 Mar

  Carpes VIP al Circuit de Catalunya


  Muntatge de carpes de lloguer model Eventop VIP al Circuit de Catalunya a Montmeló.
 • Festival Dau Desembre 2016
  27 Des

  Festival Dau Desembre 2016


  Dau Barcelona arriba a la 5ª. Edició com una gran festa de participació i de creativitat al voltant del joc a Fabra i Coats on Eventop Carpas un any més está present amb les seves carpes model Eventop VIP.
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.