29 Jun 2018

Barcelona Motordays 2018

1 /

Un any més Eventop Carpas està present al Barcelona Motordays 2018, Festival del Motor de Barcelona, ​​celebrat del 26 al 27 de maig, ubicat a la Plaça Rosa del Vents, amb el muntatge de carpes Eventop per a la seva zona la seva VIP.

Un esdeveniment consolidat a la ciutat de Barcelona de gran èxit i assistència amb la presència de les millors marques del món del motor, com Lamborghini, Mercedes, Ferrari o Porsche.

Amb el servei de lloguer de carpes tipus haima negres de mesures 5x5mts., Carpes unides, creem diferents espais per cobrir tot l'esdeveniment. Amb aquest model de carpes aconseguim donar un toc distintiu als esdeveniments, ja que crea espais càlid i acollidors, gràcies a la utilització de la fusta, alumini i acer inoxidable, on el luxe i el confort siguin presents.

Per a la subjecció de les carpes utilitzem contrapesos perquè la seguretat és primordial. Per Normativa i seguretat les carpes necessiten una subjecció. Si no és possible ancorar les carpes a terra o subjectar-les amb l'entorn, utilitzem els nostres propis contrapesos.

 • Subjecció per Seguretat en carpes per esdeveniments
  02 Mar

  Subjecció per Seguretat en carpes per esdeveniments


  Per Seguretat i Normativa a Eventop Carpas utilitzem contrapesos per subjectar les nostres carpes, si no és possible ancorar a terra o subjectar-les amb tensors o piquetes en l´entorn.
 • CSIO Barcelona 2021
  14 Gen

  CSIO Barcelona 2021


  Nova edició de CSIO celebrat a Barcelona on Eventop Carpas ha realitzat el muntatje de carpes VIP amb tarima
 • Carpas al Club de Polo Barcelona
  11 Abr

  Carpas al Club de Polo Barcelona


  El Club de Polo Barcelona confia en Eventop Carpas per al muntatge de carpes de lloguer model modular y model Eventop.
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.