29 Jun 2018

Barcelona Motordays 2018

1 /

Un any més Eventop Carpas està present al Barcelona Motordays 2018, Festival del Motor de Barcelona, ​​celebrat del 26 al 27 de maig, ubicat a la Plaça Rosa del Vents, amb el muntatge de carpes Eventop per a la seva zona la seva VIP.

Un esdeveniment consolidat a la ciutat de Barcelona de gran èxit i assistència amb la presència de les millors marques del món del motor, com Lamborghini, Mercedes, Ferrari o Porsche.

Amb el servei de lloguer de carpes tipus haima negres de mesures 5x5mts., Carpes unides, creem diferents espais per cobrir tot l'esdeveniment. Amb aquest model de carpes aconseguim donar un toc distintiu als esdeveniments, ja que crea espais càlid i acollidors, gràcies a la utilització de la fusta, alumini i acer inoxidable, on el luxe i el confort siguin presents.

Per a la subjecció de les carpes utilitzem contrapesos perquè la seguretat és primordial. Per Normativa i seguretat les carpes necessiten una subjecció. Si no és possible ancorar les carpes a terra o subjectar-les amb l'entorn, utilitzem els nostres propis contrapesos.

Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.