12 Nov 2021

Saló del Manga Barcelona 2021

1 /

Després de les restriccions provocades per la pandèmia durant el 2020, aquest any sí que s'ha pogut celebrar la 27a edició del Manga Barcelona celebrat del 29 d'octubre a l'1 de novembre a Fira Barcelona de forma presencial. Eventop Carpas de nou és present amb el muntatge de carpes modulars.

Hem realitzat el servei de lloguer de carpes a Barcelona a la zona exterior per crear diferents espais coberts per protegir els assistents de la pluja. Instal·lem carpes de diferents mides, carpes de 3x3mt, carpes de 5x10mt i carpes de 5x5mt. Totes les carpes de color bordeus i amb contrapesos per a la seva subjecció així com lloguer de tarima per a més confort. També instal·lem rampes per facilitar l'accés a les carpes.

 • Rock Fest Barcelona 2019
  05 Jul

  Rock Fest Barcelona 2019


  Torna al Parc de Can Zam la 6ª Edició del Rock Fest on Eventop Carpas ha estat de nou present amb carpes Vip y carpes modulars.

 • Carpes Modulars de lloguer
  03 Nov

  Carpes Modulars de lloguer


  Lloguer de carpes modulars per a esdeveniment esportiu celebrat a Cabrils
 • Rock Fest 2016
  15 Jul

  Rock Fest 2016


  Eventop Carpas està present a la 3ª Edició de Rock Fest Barcelona 2016.
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.