12 Nov 2021

Saló del Manga Barcelona 2021

1 /

Després de les restriccions provocades per la pandèmia durant el 2020, aquest any sí que s'ha pogut celebrar la 27a edició del Manga Barcelona celebrat del 29 d'octubre a l'1 de novembre a Fira Barcelona de forma presencial. Eventop Carpas de nou és present amb el muntatge de carpes modulars.

Hem realitzat el servei de lloguer de carpes a Barcelona a la zona exterior per crear diferents espais coberts per protegir els assistents de la pluja. Instal·lem carpes de diferents mides, carpes de 3x3mt, carpes de 5x10mt i carpes de 5x5mt. Totes les carpes de color bordeus i amb contrapesos per a la seva subjecció així com lloguer de tarima per a més confort. També instal·lem rampes per facilitar l'accés a les carpes.

 • Motordays 2016
  15 Jun

  Motordays 2016


  Barcelona Motordays 2016 compta amb Eventop Carpas, per cobrir totes les Zones VIP.
 • Sant Cugat Ve de Gust 2019
  11 Jun

  Sant Cugat Ve de Gust 2019


  Eventop Carpas present un any més a la Fira gastronómina 'Veu de Gust' celebrada a Sant Cugat, amb el muntages de carpes model Eventop Vip.
 • Carpa Arcadia per exposición del FC Barcelona
  07 Abr

  Carpa Arcadia per exposición del FC Barcelona


  Muntatge d´una gran carpa diàfana de disseny arquejat de la seva coberta per exposició sobre la proposta financera del projecte sobre l´Espai Barça

Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.