12 Nov 2021

Saló del Manga Barcelona 2021

1 /

Després de les restriccions provocades per la pandèmia durant el 2020, aquest any sí que s'ha pogut celebrar la 27a edició del Manga Barcelona celebrat del 29 d'octubre a l'1 de novembre a Fira Barcelona de forma presencial. Eventop Carpas de nou és present amb el muntatge de carpes modulars.

Hem realitzat el servei de lloguer de carpes a Barcelona a la zona exterior per crear diferents espais coberts per protegir els assistents de la pluja. Instal·lem carpes de diferents mides, carpes de 3x3mt, carpes de 5x10mt i carpes de 5x5mt. Totes les carpes de color bordeus i amb contrapesos per a la seva subjecció així com lloguer de tarima per a més confort. També instal·lem rampes per facilitar l'accés a les carpes.

 • Eventop carpes present amb carpes a la zona vip de l'six2six Barcelona Motordays
  08 Jun

  Eventop carpes present amb carpes a la zona vip de l'six2six Barcelona Motordays


  Eventop Carpas està present per 3er any consecutiu a la Zona VIP del Six2Six del Barcelona Motordays amb les nostres Carpes VIP, en un dels esdeveniments més importants del món del motor en Espanya.

 • Carpes Modulars
  10 Des

  Carpes Modulars


  Eventop Carpas, present amb el lloguer de carpes modulars per a esdeveniment particular.
 • CISCO 2020
  10 Feb

  CISCO 2020


  Muntatge en CISCO 2020, Fira celebrada al febrer a Fira Gran Via, amb més de 40 carpes del nostre model de carpes Eventop VIP
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.