25 Abr 2015

NOVUM - FESTIVAL DE CIÈNCIA, TECNOLOGIA I INNOVACIÓ BARCELONA 2015 INNOVACIÓ

1 /

Dissabte passat 25 i el diumenge 26 d'abril, NOVUM el Festival de Ciència, Tecnologia i Innovació es va trobar a la Plaça de les Glòries de Barcelona, on Eventop Carpas va estar present.

L'espai es va convertir un any més en un laboratori per viure d'a prop la ciència, la tecnologia i la innovació. Una festa per a tot tipus de públic on es treballa al costat d'investigadors, es pot formar part de la ciència i seguir la festa per diferents espais de la ciutat.

Es podia participar en diferents experiments al costat de científics i investigadors per conèixer i descobrir les seves recerques més apassionants. Una bona oportunitat per convertir-te en científic per un dia i compartir experiències amb els experts.

NOVUM va comptar amb la participació de Eventop Carpas pel serveo de lloguer de carpes VIP negres i lloguer de tarima i rampes d'accés situades en diverses ubicacions per crear espais diferents per a xerrades, exposicions, experimentar i gaudir de la ciència, apte per a grans i petits.

 • Escenaris i Tarimes
  22 Jun

  Escenaris i Tarimes


  Eventop Carpas present a diferents esdeveniments  amb el muntatge dels seus escenaris, tarimes i pistes de ball per a inauguracions, festes de fi de curs i celebracions especials.
 • Rock Fest 2015
  27 Ago

  Rock Fest 2015


  A la 2ª Edició del Rock Fest Barcelona 2015 Eventop Carpas va estar present amb les seves carpes Model Eventop.
 • Esdeveniment INCAVI 2015
  27 Mar

  Esdeveniment INCAVI 2015


  Eventop Carpas present en esdeveniment celebrat a Barcelona relacionat amb el món dels vins
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.