10 Des 2018

12è Festival de la Ciència 2018

1 /
El passat 9 i 10 de juny es va celebrar la 12è Edició del Festival de la Ciència, la gran trobada de la recerca i la innovació amb la ciutadania, al Parc de la Ciutadella, Barcelona.

Eventop Carpes va estar present un any més  amb el lloguer de carpes i lloguer de tarima.

Muntatge de diferents carpes model Eventop VIP color beix de mesures 5x5mt. totes elles amb tarima creant diferents espais per a xerrades, demostracions i jocs relacionats amb la Ciència.

Propostes orientades per a tot tipus de públic amb una àmplia oferta d'activitats.

Important esdeveniment cultural per a la ciutat de Barcelona.
 • Harley Days Barcelona 2015
  03 Jul

  Harley Days Barcelona 2015


  Barcelona Harley Days compta amb Eventop Carpas per cobrir espais d'exposició i restauració amb les nostres Carpes model Eventop, al major esdeveniment urbà de la marca Harley Davidson a Europa que és, des de 2008, el Barcelona Harley Days.

 • 25 Mar


  Presentem muntatge de carpes VIP a esdeveniment esportiu a peu de pistes d'esquí.
 • Carpes Eventop VIP per exposició de vehicles d´alta gama
  21 Nov

  Carpes Eventop VIP per exposició de vehicles d´alta gama


  Prestigiós esdeveniment corporatiu compota amb Eventop Carpas per al lloguer de carpes i lloguer de tarima per exposició de vehícles de gama alta.
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.