Carpes Eventop VIP

1 /

Amb el model de Carpa Eventop VIP aconsegueix donar un toc distintiu als seus esdeveniments, ja que crea un espai càlid i acollidor, gràcies a la utilització de la fusta, alumini i acer inoxidable. Amb aquest model pot crear un esplèndid ambient, on el luxe i el confort siguin presents.

Si està pensant en organitzar un esdeveniment, ja sigui una celebració familiar, casament, inauguració o esdeveniment corporatiu, amb el nostre servei de lloguer de carpes model Eventop VIP, perfecte  per a protegir-se  del sol o de la pluja, aporten un toc especial i diferent per la seva elegància. I si el lloc del muntatge de les carpes és irregular o necessita aportar un major confort i calidesa a l'espai comptem amb el servei de lloguer de tarima de fusta envernissada que s'acobla perfectament a les nostres carpes, creant una superfície uniforme, estable i elevada a 13 cm . de terra.

Oferim un servei personalitzat perquè tots els esdeveniments són especials i diferents. En el servei de lloguer de carpeslloguer de tarimalloguer d'escenari i complements,  prepararem pressupostos a mida segons necessitats de cada esdeveniment i adaptant-nos a l'espai disponible.

Aquesta carpa està realitzada mitjançant un procés d'elaboració propi, amb estil i disseny de haima, i combinat a la part superior amb biga laminada de fusta (amb certificat d'homologació).

Per subjetar les carpes utilitzarem piquetes per ancorar al terra, però si no es possible segons el tipus de sòl  subjectarem les carpes amb elements de l´entorn o bé amb contrapesos, folrats amb calaixos de fusta o amb tela del mateix color que la carpa

El lloguer de carpes Eventop VIP inclouen cortines de tancament amb cremallera del mateix color que la carpa o amb possibilitat de combinar colors, barra de subjecció.

Característiques de les carpes EVENTOP VIP:

Mesures disponibles per al lloguer de carpes EVENTOP (podent unir tantes com l'espai ho requereixi)

Carpes Eventop VIP 4x5mt.
Carpes Eventop VIP 5x5mt

Colors disponibles per al lloguer de capes EVENTOP:

Color Beix
Color Negre
Color Transparent

Accessoris per complementar el lloguer de carpes EVENTOP:

Il·luminació LED (focus, plafons o tires adaptades a l'estructura de la carpa)
Tarima de fusta envernissada, formant una peça única i compacta
Moqueta firal del color a escollir, lliurada amb plàstic protector
Climatització (ventilació, fred, calor)
Mobiliari chill out o firal

Solidesa estructural

Càlculs segons norma UNE EN 13782 "Estructures temporals, Carpes, Seguretat"

Estructura

Biga d'avet resistència al foc 0,7mm. per minut -42mm / h normativa ENV 1995-1-2
Components d'unió en acer inox. i alumini
Potes d'alumini 120x120 mm. aliatge 6082 normativa EN 573-3 anoditzat
Tubs sostre ferro galvanitzat 50 mm. ancoratges alumini i acer inoxidable.
Lones mat acrílic 2 cares amb inducció de PVC (500grs / m2) i resistència al foc M2 (Norma UNE 23727-90) 
Amb certificat d'homologació

Evacuació establiment

Resistència al vent 100 km./h
Neu: fins a 8 cm. acumulada sobre coberta

En Eventop Carpas, en el cas de la venda de carpes Eventop VIP realitzem un projecte més personalitzat ajustant-nos a les seves necessitats i sense perdre l'essència d'aquesta carpa.

També disposem de carpes model modulars, de diferents mides, adaptant-nos a l'espai i varietat de colors. Per a més informació consulti a la nostra web a l'apartat de carpes modulars.  I com Novetat aquest any presentem el nostre NOU model de carpes Shading, ideals per crear ombra amb varietat de colors i combinacions.

No dubti en demanar pressupost referent al lloguer de carpes o lloguer de tarimes

Empresa ubicada a Montcada i Reixac (Barcelona). Prestem servei de lloguer de carpes a Barcelona principalment, però també lloguer de carpes a la resta de Catalunya. També disposem de logística per realitzar muntatge de lloguer de carpes a nivell nacional.

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.

Serveis silmilars