22 Abr 2022

Carpas Modulares a Cosmocaixa

1 /

Perquè a la primavera de vegades el temps no acompanya, a causa de la pluja recent ens sol·liciten cobrir una àmplia zona on poder fer una sèrie d'activitats infantils. Per això instal·lem les nostres carpes de lloguer modulars cobrint una superfície de 400m2. Lloguer de carpes color beix combinades amb carpes color negre.

Les carpes de lloguer modulars d'estructura de ferro amb ancoratges d'alumini són ideals per a esdeveniments puntuals pel muntatge i desmuntatge ràpids. Les carpes per a esdeveniments protegeixen del sol i de la pluja. Instal·lem totes les nostres carpes de lloguer Barcelona amb cortines perimetrals amb tancament de cremallera, en cas de necessitar-ho, podent-se recollir a les potes de les carpes i permetre així unes zones obertes per a l'accés.

Carpes ideals per esdeveniments esportius, esdeveniments particulars o d´empresa.

Us convidem a que visiteu a la nostra web l'apartat de carpes per a més informació del lloguer de carpes modulars, lloguer de carpes Eventop o lloguer de carpes grans esdeveniments.

Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.