21 Mar 2015

Motordays Barcelona 2015

1 /
Eventop Carpas està present per 4r any consecutiu a la Zona VIP de l'Six2Six del Motordays Barcelona 2015 amb les nostres Carpes model Eventop, en un dels esdeveniments més importants del món del motor a Espanya.

L'edició del Motordays Barcelona 2015, s'ha realitzat al Moll de la Fusta, el port històric de la ciutat, on s'esperen prop de 300 cotxes de la categoria Aston Martin, Audi, Ferrari, Lamborhini, Porsche, Mercedes, etc …

Lloguer de carpes VIP tipus haima, de fabricació pròpia, combinant bigues de fusta amb alumini i acer inoxidable, totes elles color negre unides formant diferents zones de restauració i exposició de vehicles de luxe, completant el muntatge amb la instal·lació de diversos para-sols.
 • Eventop a l'Oktoberfest Barcelona 2015
  02 Oct

  Eventop a l'Oktoberfest Barcelona 2015


  La Oktobefest Barcelona 2015, per 4t any consecutiu, l'organitza Eventop Carpas a la Plaça Univers de Fira Barcelona Montjuïc, on més de 100.000 persones van poder gaudir durant 10 dies d'aquesta festa popular d'origen bavarès.

 • Sant Cugat Ve de Gust 2019
  11 Jun

  Sant Cugat Ve de Gust 2019


  Eventop Carpas present un any més a la Fira gastronómina 'Veu de Gust' celebrada a Sant Cugat, amb el muntages de carpes model Eventop Vip.
 • Eventop carpes present amb carpes a la zona vip de l'six2six Barcelona Motordays
  08 Jun

  Eventop carpes present amb carpes a la zona vip de l'six2six Barcelona Motordays


  Eventop Carpas està present per 3er any consecutiu a la Zona VIP del Six2Six del Barcelona Motordays amb les nostres Carpes VIP, en un dels esdeveniments més importants del món del motor en Espanya.

Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.