10 Des 2018

Lloguer de carpes EVENTOP VIP

1 /

Eventop Carpas present en diferents esdeveniments particulars amb el muntatge de carpes model Eventop VIP, carpes amb bigues de fusta i sostres color beix unides creant espais únics i exclusius.

Les nostres carpes VIP aconsegueixen donar un toc distintiu als seus esdeveniments, ja que crea un espai càlid i acollidor, gràcies a la utilització de la fusta, alumini i acer inoxidable.

Aquest model de carpes es de fabricació pròpia, disponibles en mesures 4x5 mts. o bé 5x5 mts. color beix, negres o transparents.

Elaborarem la proposta que millor s'ajusta per cobrir les seves necessitats en el lloguer de carpes per a esdeveniments, lloguer de carpes per a casaments o lloguer de carpes per a celebracions, particulars o esdeveniments corporatius.

Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.