20 Des 2021

Carpes modulars per esdeveniment

1 /

Eventop Carpas present amb el servei de lloguer de carpes per a esdeveniment esportiu celebrat a Barcelona.

Realitzem el muntatge de carpes de lloguer Barcelona model Modular. Unim carpes en aquest esdeveniment de mides 6x6mt. Per a més confort ens sol·liciten el servei de lloguer de tarima Barcelona complementat amb faldó perimetral negre. Per a la subjecció de les carpes utilitzem contrapesos, sempre complint la Normativa establerta.

Les nostres carpes disposen de cortines perimetrals del mateix color que la carpa. Es poden tancar amb cremallera o bé deixar-les recollides a les potes, segons la necessitat de cada esdeveniment.

El lloguer de carpes Barcelona és molt pràctic per a esdeveniments on cal cobrir espais exteriors per a moments puntuals per protegir de la pluja o del vent ja que les carpes són estructures de ràpid muntatge. Amb les nostres carpes podem crear espais confortables i acollidors.

 • Saló de l´Ensenyament 2022
  24 Mar

  Saló de l´Ensenyament 2022


  Nova edició del Saló de l´Ensenyament celebrat a Barcelona on instal.lem les nostres carpes de llooguer Eventop VIP
 • Carpes de lloguer per esdeveniments
  14 Set

  Carpes de lloguer per esdeveniments


  Poc a poc van reprenent l´organització d´esdeveniments, sempre tenint present les mesures de seguretat COVID-19.
 • Rock Fest Barcelona 2019
  05 Jul

  Rock Fest Barcelona 2019


  Torna al Parc de Can Zam la 6ª Edició del Rock Fest on Eventop Carpas ha estat de nou present amb carpes Vip y carpes modulars.

Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.