20 Des 2021

Carpes modulars per esdeveniment

1 /

Eventop Carpas present amb el servei de lloguer de carpes per a esdeveniment esportiu celebrat a Barcelona.

Realitzem el muntatge de carpes de lloguer Barcelona model Modular. Unim carpes en aquest esdeveniment de mides 6x6mt. Per a més confort ens sol·liciten el servei de lloguer de tarima Barcelona complementat amb faldó perimetral negre. Per a la subjecció de les carpes utilitzem contrapesos, sempre complint la Normativa establerta.

Les nostres carpes disposen de cortines perimetrals del mateix color que la carpa. Es poden tancar amb cremallera o bé deixar-les recollides a les potes, segons la necessitat de cada esdeveniment.

El lloguer de carpes Barcelona és molt pràctic per a esdeveniments on cal cobrir espais exteriors per a moments puntuals per protegir de la pluja o del vent ja que les carpes són estructures de ràpid muntatge. Amb les nostres carpes podem crear espais confortables i acollidors.

Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.