Carpes Modulars

1 /

Les nostres Carpes modulars són carpes ideals per a tot tipus d'esdeveniments: noces, esdeveniments esportius i d'empresa, inauguracions, primeres pedres, presentacions o qualsevol tipus de reunions, ja sigui familiar o empresarial, ja que a més de la seva funcionalitat, les carpes ofereixen una imatge molt confortable.

Disposem de diverses mesures per al lloguer de carpes i de colors. Totes les carpes es poden unir entre si per formar la composició de carpes que més s'adeqüi a l'espai disponible.

El servei de lloguer de carpes modulars avui dia és molt habitual ja que aquestes carpes s'instal·len ràpid i són pràctiques per a tot tipus d'esdeveniment. A més les carpes són ideals per a qualsevol estació de l'any ja que protegeixen tant del sol com de la pluja.

En el muntatge de carpes podem afegir el lloguer de tarima de fusta per a proporcionar un major confort a l'espai, creant una superfície compacta que també s'utilitza d'aïllament tèrmic i d'humitat del terra ja que queden elevades a 13 cm.

En Eventop Carpas la seguretat dels nostres clients és primordial. Disposem de Certificat d'homologació segons Normativa Europea. Segons el tipus de superfície on volem instal·lar les carpes utilitzarem per a la seva subjecció contrapesos, els quals folrem de el mateix color que la carpa o bé cobrim amb calaixos de fusta, ancorem a terra amb piquetes, o bé subjectarem les carpes amb algun element de l'entorn .

El servei de lloguer de carpes inclou cortines de tancament amb cremallera del mateix color que la carpa (amb possibilitat de combinar colors) i practicables cap als costats, barra de subjecció i estructura amb fundes del mateix color.

Característiques de les carpes MODULARS:

Mesures disponibles per al lloguer de carpes MODULARS

Carpes modulars 3x3mt.
Carpes modulars 4x4mt.
Carpes modulars 5x5mt.
Carpes modulars 6x6mt.
Carpes modulars 5x10mt.
Carpes modulars 5x15mts.

Colors disponibles per al lloguer de carpes MODULARS:

Color Beix
Color Bordeus
Color Negre

Accessoris per al lloguer de carpes modulars:

Il·luminació LED (focus, plafons o tires adaptades a l'estructura de la carpa)
Tarima de fusta envernissada, formant una peça única i compacta
Moqueta firal del color a escollir, lliurada amb plàstic protector
Climatització (ventilació, fred, calor)
Mobiliari chill out o firal

Solidesa estructural

Càlculs segons norma UNE EN 13782 "Estructures temporals, Carpes, Seguretat"

Estructura

Estructura de tub de ferro galvanitzat de 50 mm. amb ancoratges de fosa d'alumini.
Tensor amb cable galvanitzat d. 3 mm. alta resistència per compactar l'estructura i a la mateixa vegada s'utilitza per penjar les cortines mitjançant mosquetons niquelats
Bases de ferro zincat per a la seva subjecció a terra
Sostres i laterals en PVC o lona acrílica
Amb certificat d'homologació

Evacuació establiment

Resistència al vent 80 km./h
Neu: fins a 4 cm. acumulada sobre coberta


A Eventop Carpas també oferim l'opció de venda de carpes modulars per a particulars o professionals. En aquest cas, vam realitzar un projecte més personalitzat ajustant-nos a les seves necessitats i sense perdre l'essència d'aquesta carpa.

També disposem de carpes Eventop VIP, carpes amb sostres tipus haima. Amb aquest model de carpes aconsegueix donar un toc distintiu als seus esdeveniments, ja que aquestes carpes creen espais càlids i acollidors gràcies a les seves bigues de fusta combinat amb la utilització d'alumini i d'acer inoxidable. Per a més informació consulti a la nostra web a l'apartat de Carpes Eventop VIP.

Aquest any com a Novetat presentem el nostre NOU model de Carpes Shading, ideals per a crear espais amb ombra i gaudir dels paratges exteriors.

No dubti en demanar pressupost referent al lloguer de carpes o lloguer de tarimes.

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.

Serveis silmilars