11 Abr 2022

Carpas al Club de Polo Barcelona

1 /

Per a important esdeveniment esportiu celebrat al Club de Polo de Barcelona, ​​realitzem el muntatge de les nostres carpes de lloguer de diferents models i mides.

Fem diferents espais coberts amb carpes per a esdeveniments modules color beix, carpes de mides 3x3m i 5x5m, i instal·lem tarima de lloguer formant una estructura compacta i ideal com a aïllament tèrmic.

Per facilitar unes millors vistes a la zona de joc instal·lem en alçada les nostres carpes de lloguer model Eventop VIP. Dues carpes de mides 5x5m unides, del mateix color beix que les carpes modulars. Per completar el servei instal·lem a les nostres carpes per a esdeveniments il·luminació amb focus LED de baix consum.

Visiteu a la nostra web l'apartat carpes per a més informació dels nostres serveis i models de carpes de lloguer.

 • Carpes Eventop VIP en esdeveniment esportiu
  28 Jun

  Carpes Eventop VIP en esdeveniment esportiu


  Muntatge de carpes Eventop VIP per important esdeveniment esportiu celebrat a Barcelona
 • Còmic Barcelona 2022
  26 Mai

  Còmic Barcelona 2022


  Eventop Carpas present de nou al Saló Còmic Barcelona 2022, celebrat a Fira Montjuïc amb el muntatge de carpes de lloguer modulars burdeus amb tarima.
 • Automobile Barcelona 2021
  13 Oct

  Automobile Barcelona 2021


  Torna el Automobile Barcelona 2021 i Eventop Carpas amb ells amb el muntatge de carpes per l´exposició de vehícles.
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.