11 Abr 2022

Carpas al Club de Polo Barcelona

1 /

Per a important esdeveniment esportiu celebrat al Club de Polo de Barcelona, ​​realitzem el muntatge de les nostres carpes de lloguer de diferents models i mides.

Fem diferents espais coberts amb carpes per a esdeveniments modules color beix, carpes de mides 3x3m i 5x5m, i instal·lem tarima de lloguer formant una estructura compacta i ideal com a aïllament tèrmic.

Per facilitar unes millors vistes a la zona de joc instal·lem en alçada les nostres carpes de lloguer model Eventop VIP. Dues carpes de mides 5x5m unides, del mateix color beix que les carpes modulars. Per completar el servei instal·lem a les nostres carpes per a esdeveniments il·luminació amb focus LED de baix consum.

Visiteu a la nostra web l'apartat carpes per a més informació dels nostres serveis i models de carpes de lloguer.

 • Festival Dau Desembre 2016
  27 Des

  Festival Dau Desembre 2016


  Dau Barcelona arriba a la 5ª. Edició com una gran festa de participació i de creativitat al voltant del joc a Fabra i Coats on Eventop Carpas un any més está present amb les seves carpes model Eventop VIP.
 • Carpas Modulares Beige
  07 Mar

  Carpas Modulares Beige


  Muntatge realitzat per Eventop Carpas de carpes Modulars beige a terrassa de conegut restaurant a Barcelona.
 • VII Edició del Handmade Festival
  17 Nov

  VII Edició del Handmade Festival


  Realitzem muntatge de carpes mod. Eventop VIP amb sostres transparents i tarima per la VII Edició del Handmade Festival a Fira Barcelona 
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.