19 Gen 2018

Carpes VIP amb sostres Transparents a esdeveniment de Moda

1 /
Eventop Carpas insta.la el seu nou model de carpes amb sostres transparents en important esdeveniment celebrat a Barcelona organitzat per empresa de moda.

El muntatge s'ha realitzat amb la instal·lació de carpes VIP amb sostres transparents combinat amb sostres color beix, amb cortines de tancament perimetral, així com amb tarima. S'ha complementat amb la instal·lació d'il·luminació amb tires de Led adaptades a l'estructura de la carpa, elegant il·luminació que no escalfa però amb consum d'energia més eficient. La unió d'aquestes carpes tipus haima, de mesures 5x5mts, han creat un ampli espai de luxe i confort.

Aquest model de carpes, ideal per a esdeveniments especials, disposa de certificació de resistència a foc i vent, segons Normativa Europea.
 • Lloguer de carpes Eventop VIP
  02 Des

  Lloguer de carpes Eventop VIP


  Eventop Carpas realitza el muntage de lloguer de carpa a Barcelona color gris model Eventop.
 • Rock Fest 2015
  27 Ago

  Rock Fest 2015


  A la 2ª Edició del Rock Fest Barcelona 2015 Eventop Carpas va estar present amb les seves carpes Model Eventop.
 • Carpas Eventop VIP per a esdeveniment corporatiu
  07 Mar

  Carpas Eventop VIP per a esdeveniment corporatiu


  EVENTOP CARPAS present amb el servei de lloguer de carpes i lloguer de tarima per a important esdeveniment corporatiu celebrat a Barcelona. 
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.