19 Gen 2018

Carpes VIP amb sostres Transparents a esdeveniment de Moda

1 /
Eventop Carpas insta.la el seu nou model de carpes amb sostres transparents en important esdeveniment celebrat a Barcelona organitzat per empresa de moda.

El muntatge s'ha realitzat amb la instal·lació de carpes VIP amb sostres transparents combinat amb sostres color beix, amb cortines de tancament perimetral, així com amb tarima. S'ha complementat amb la instal·lació d'il·luminació amb tires de Led adaptades a l'estructura de la carpa, elegant il·luminació que no escalfa però amb consum d'energia més eficient. La unió d'aquestes carpes tipus haima, de mesures 5x5mts, han creat un ampli espai de luxe i confort.

Aquest model de carpes, ideal per a esdeveniments especials, disposa de certificació de resistència a foc i vent, segons Normativa Europea.
 • Motordays Barcelona 2015
  21 Mar

  Motordays Barcelona 2015


  Eventop Carpas està present a la Zona VIP de l'Six2Six del Motordays Barcelona 2015 amb les nostres Carpes model Eventop, els dies 6 i 7 de juny a un dels esdeveniments més importants i exclusiu del món del motor a Espanya
 • Barcelona Motordays 2018
  29 Jun

  Barcelona Motordays 2018


  Un any més, Eventop Carpas present al Barcelona Motordays 2018 amb carpes model Eventop per a la zona VIP del esdeveniment.
 • Lloguer de carpes VIP per esdeveniments
  01 Oct

  Lloguer de carpes VIP per esdeveniments


  Presentem muntatge de lloguer de carpes VIP unides per esdeveniment particular
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.