01 Feb 2019

Carpes VIP TRANSPARENTS per a esdeveniment corporatiu

1 /
Servei de lloguer de carpes model Eventop VIP de mesures 5x5mt. amb sostres transparents i cortines de tancament per esdeveniment corporatiu celebrat a Barcelona.
Amb les nostres carpes creem espais únics, elegants i acollidors, ideals per a esdeveniments especials. Aquest model de carpa, tipus haima amb biga laminada de fusta, també està disponible en color beix i negre.
En el muntatge també realitzem el servei de lloguer de tarima per donar més confort a l'espai creant una superfície compacta i flotant.
Les nostres carpes són garantia de seguretat, utilitzem contrapesos segons Normativa en cas de no poder ser ancorades al terra.
 • 12è Festival de la Ciència 2018
  10 Des

  12è Festival de la Ciència 2018


  12è Edició del Festival de la Ciència sol·licita a EVENTOP CARPAS el servei de lloguer de carpes i lloguer de tarima.

 • Còmic Barcelona 2022
  26 Mai

  Còmic Barcelona 2022


  Eventop Carpas present de nou al Saló Còmic Barcelona 2022, celebrat a Fira Montjuïc amb el muntatge de carpes de lloguer modulars burdeus amb tarima.
 • 25 Mar


  Presentem muntatge de carpes VIP a esdeveniment esportiu a peu de pistes d'esquí.
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.