01 Feb 2019

Carpes VIP TRANSPARENTS per a esdeveniment corporatiu

1 /
Servei de lloguer de carpes model Eventop VIP de mesures 5x5mt. amb sostres transparents i cortines de tancament per esdeveniment corporatiu celebrat a Barcelona.
Amb les nostres carpes creem espais únics, elegants i acollidors, ideals per a esdeveniments especials. Aquest model de carpa, tipus haima amb biga laminada de fusta, també està disponible en color beix i negre.
En el muntatge també realitzem el servei de lloguer de tarima per donar més confort a l'espai creant una superfície compacta i flotant.
Les nostres carpes són garantia de seguretat, utilitzem contrapesos segons Normativa en cas de no poder ser ancorades al terra.
 • Mostra de Vins i Caves de Catalunya 2015
  19 Nov

  Mostra de Vins i Caves de Catalunya 2015


  Eventop Carpas està present amb les seves Carpes model Eventop, a la 35a edició de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya, que bat novament el rècord històric de participació de cellers que aposten clarament pel mercat i el consumidor de Barcelona
 • Esdeveniment INCAVI 2015
  27 Mar

  Esdeveniment INCAVI 2015


  Eventop Carpas present en esdeveniment celebrat a Barcelona relacionat amb el món dels vins
 • Carpes Modulars per a diferents esdeveniments
  07 Jul

  Carpes Modulars per a diferents esdeveniments


  Eventop Carpas realitza el muntatge amb les seves carpes Modulars en diversos esdeveniments.
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.