05 Jul 2018

Muntatge de Carpes Modulares beige

1 /

Eventop Carpas, muntatges de carpes modulars color beix, de diferents mides, carpes unides de 4x4mt. i carpa de 5x5mt. amb tarima creant espais amplis i còmodes en plena natura.

El lloguer de carpes modulars és ideal per a esdeveniments especials ja siguin particulars o corporatius. També amb l'opció del lloguer de tarima si l'esdeveniment ho requereix aconseguim crear un espai més càlid i acollidor. Totes les carpes disposen de cortines de tancament i tubs de ferro folrats del mateix color que la carpa.

En aquests casos els muntatges es realitzen sobre gespa així doncs fem servir ancoratges al sòl mitjançant piquetes per a la subjecció de les carpes.

 • Rock Fest 2016
  15 Jul

  Rock Fest 2016


  Eventop Carpas està present a la 3ª Edició de Rock Fest Barcelona 2016.
 • Eventop a l'Oktoberfest Barcelona 2015
  02 Oct

  Eventop a l'Oktoberfest Barcelona 2015


  La Oktobefest Barcelona 2015, per 4t any consecutiu, l'organitza Eventop Carpas a la Plaça Univers de Fira Barcelona Montjuïc, on més de 100.000 persones van poder gaudir durant 10 dies d'aquesta festa popular d'origen bavarès.

 • Lloguer de carpas VIP per esdeveniment esportiu
  09 Des

  Lloguer de carpas VIP per esdeveniment esportiu


  Evedevniment esportiu celebrat a Barcelona confía en Eventop Carpas per al servei de lloguer de carpes.
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.