16 Mai 2022

Circuit de Catalunya amb Carpes EVENTOP

1 /

Per esdeveniment esportiu celebrat al Circuit de Catalunya Montmeló, realitzem el muntatge de les nostres carpes de lloguer model Eventop VIP per ubicar una zona de guarda-cascos en una esplanada de pàrquing de motos als voltants del circuit.

Prestem el servei de lloguer de carpes amb cortines perimetrals de mides 5x5m unides creant un espai de 20x5m. Totes les carpes de color beix queden ancorades al terra mitjançant piquetes per a la seva subjecció per Normativa i seguretat per als nostres clients.

Les carpes de lloguer Barcelona mod. Eventop VIP tenen una estructura de bigues de fusta i sostres tipus jaima. Carpes per a esdeveniments robustes i elegants ideals per a tot tipus de celebracions: carpes per a esdeveniments corporatius, carpes per a esdeveniments particulars, carpes per a casaments o celebracions especials.

No dubteu a sol·licitar-nos pressupost dels nostres serveis de lloguer de carpes i lloguer de tarimes.

Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.