11 Jun 2021

Les carpes i el vent

1 /

El principal enemic en la instal·lació de carpes per a esdeveniments és, sens dubte, el VENT.

En l'organització d'un esdeveniment amb necessitats de crear un espai exterior ja sigui per a una reunió, casament, esdeveniment esportiu o qualsevol tipus de celebració, és important pensar en el lloguer de carpes ja que són estructures semi permanents funcionals i pràctiques per moments puntuals.

Com hem indicat, el vent és el major enemic de les carpes, per tal motiu és necessari un bon ancoratge per vèncer el vent. Sempre es requereix un ancoratge fort ja sigui directament a terra amb piquetes o subjecció amb elements de l'entorn o bé amb la utilització de contrapesos per a la seva subjecció, tot això dependrà del tipus de superfície on s'instal·laran les carpes.

La subjecció de les carpes és molt important ja no només per Normativa sino per la seguretat dels nostres clients. Si les carpes no estan ben subjectes corren el risc de desplaçar-se, aixecar-se de terra o fins i tot sortir volant depenent de la força de vent. També cal tenir en compte la localització on s'instal·lin les carpes: en un port o platja corren el risc de fortes ratxes de vent, així doncs caldria reforçar la subjecció de les carpes.

Com a recomanació, en cas de forts vents aconsellem tancar les cortines perimetrals de les carpes per evitar l'entrada de vent.

Totes les nostres carpes, ja siguin carpes modulars (amb estructura de tub de ferro folrades del mateix color que les carpes) com carpes model Eventop VIP (tipus haima amb bigues de fusta) disposen de certificat d'homologació de resistència al vent i a l'acumulació de neu sobre coberta.

Us convidem a visitar a la nostra web l'apartat de carpes modulars i carpes Eventop VIP per més informació sobre les característiques estructurals i de resistència de les nostres carpes

 • Saló Internacional de l'Automòbil de Barcelona 2015
  21 Mar

  Saló Internacional de l'Automòbil de Barcelona 2015


  Eventop Carpas és present amb el seu nou model de Carpes VIP en la 38a edició del Saló Internacional de l'Automòbil de Barcelona, entre el 9 i 17 maig de 2015, sota el lema Tecnologia, mobilitat sostenible i passió pel Motor
 • Barcelona Motordays 2018
  29 Jun

  Barcelona Motordays 2018


  Un any més, Eventop Carpas present al Barcelona Motordays 2018 amb carpes model Eventop per a la zona VIP del esdeveniment.
 • VII Edició del Handmade Festival
  17 Nov

  VII Edició del Handmade Festival


  Realitzem muntatge de carpes mod. Eventop VIP amb sostres transparents i tarima per la VII Edició del Handmade Festival a Fira Barcelona 
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.