21 Mar 2015

Saló Internacional de l'Automòbil de Barcelona 2015

1 /

Els grans fabricants presents al saló compten amb Eventop Carpas per al lloguer de carpes, amb el nou model de Carpes VIP, d'estructura de fusta amb alumini i acer inoxidable, amb certificat de resistència a foc i vent. Muntatge de carpes VIP negres i carpes modulars.

Entre els dies 9 i 17 de maig obre les seves portes la 38ª edició del Saló Internacional de l'Automòbil de Barcelona, i ho fa en plenitud de facultats, sota el lema Tecnologia, mobilitat sostenible i passió pel Motor, i amb la participació de no menys de 38 marques que en 100.000 m² ompliran l'espai de Montjuïc que és habitual per a aquesta cita biennal del Motor.

Aquest 38º Saló de Barcelona estarà estructurat en quatre àrees temàtiques (zona d'exposició de les marques, zona de les noves tecnologies, zona de la mobilitat sostenible i zona de disseny), amb l'objectiu de conjuminar la passió pel Motor, les noves tecnologies i les expectatives del conductor del futur
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.