21 Mar 2015

Saló Internacional de l'Automòbil de Barcelona 2015

1 /

Els grans fabricants presents al saló compten amb Eventop Carpas per al lloguer de carpes, amb el nou model de Carpes VIP, d'estructura de fusta amb alumini i acer inoxidable, amb certificat de resistència a foc i vent. Muntatge de carpes VIP negres i carpes modulars.

Entre els dies 9 i 17 de maig obre les seves portes la 38ª edició del Saló Internacional de l'Automòbil de Barcelona, i ho fa en plenitud de facultats, sota el lema Tecnologia, mobilitat sostenible i passió pel Motor, i amb la participació de no menys de 38 marques que en 100.000 m² ompliran l'espai de Montjuïc que és habitual per a aquesta cita biennal del Motor.

Aquest 38º Saló de Barcelona estarà estructurat en quatre àrees temàtiques (zona d'exposició de les marques, zona de les noves tecnologies, zona de la mobilitat sostenible i zona de disseny), amb l'objectiu de conjuminar la passió pel Motor, les noves tecnologies i les expectatives del conductor del futur
 • Barcelona Motordays 2019
  14 Jun

  Barcelona Motordays 2019


  Eventop Carpas de nou present amb el lloguer de carpes Eventop per a cubrir l´espai de la la Zona VIP al Barcelona Motordays 2019
 • Sant Cugat Ve de Gust 2019
  11 Jun

  Sant Cugat Ve de Gust 2019


  Eventop Carpas present un any més a la Fira gastronómina 'Veu de Gust' celebrada a Sant Cugat, amb el muntages de carpes model Eventop Vip.
 • Esdeveniment esportiu amb carpes Modulars
  27 Gen

  Esdeveniment esportiu amb carpes Modulars


  Esdeveniment esportiu organitzat pel Club de Polo Barcelona requereix carpes modulars per crear un espai extra cobert.

Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.