14 Gen 2022

CSIO Barcelona 2021

1 /

Eventop Carpas present un any més en la nova edició a PoloPark, Barcelona 2021 amb el servei de lloguer de carpes model Eventop VIP, esdeveniment celebrat a Barcelona.

Lloguer de carpes Barcelona per crear una àmplia zona de shopping on diferents expositors i patrocinadors presenten les seves últimes tendències. També ens demanen lloguer de tarima Barcelona creant una superfície compacta. La tarima de lloguer ofereix més confort als convidats.

Les carpes model Eventop VIP, de fabricació pròpia, d'estructura amb bigues de fusta i sostres tipus jaima ofereixen una imatge exclusiva, carpes de luxe.

En aquesta ocasió, ja que la superfície ho permet ancorem les carpes de lloguer al sòl per garantir-ne la subjecció.

 • World Padel Tour - Andorra 2017
  14 Nov

  World Padel Tour - Andorra 2017


  Eventop Carpas ha estat present al World Padel Tour 2017 amb les seves carpes model Eventop VIP.
 • Subjecció per Seguretat en carpes per esdeveniments
  02 Mar

  Subjecció per Seguretat en carpes per esdeveniments


  Per Seguretat i Normativa a Eventop Carpas utilitzem contrapesos per subjectar les nostres carpes, si no és possible ancorar a terra o subjectar-les amb tensors o piquetes en l´entorn.
 • 25 Mar


  Presentem muntatge de carpes VIP a esdeveniment esportiu a peu de pistes d'esquí.
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.