06 Oct 2021

Carpes Modulars per esdeveniment

1 /

Realitzem servei de lloguer de carpes per esdeveniment esportiu celebrat a la ciutat de Barcelona complint amb les mesures de seguretat COVID-19 recomanades.

El muntatge consta de la instal·lació de les nostres carpes modulars color negre de mesures 5x5mt. amb cortines de tancament del mateix color que la carpa. El sòl on muntem la carpa no permet ancorar a terra així doncs subjectem les carpes amb contrapesos, per Normativa i seguretat, i els folrem també de color negre.

Les carpes modulars són estructures temporals pràctiques i d'instal·lació ràpida ideals per a esdeveniments d'empresa, esdeveniments particulars o celebracions, així com casaments o inauguracions.

Disposem de diferents mides i colors d'aquest model de carpes. No dubti en demanar informació dels nostres serveis de lloguer de carpeslloguer de tarima
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.