11 Jun 2019

Sant Cugat Ve de Gust 2019

1 /
Eventop Carpas present un any més a la Fira enogastronòmica celebrada a Sant Cugat 'Veu de Gust', l'11 i 12 de maig, on centenars de persones han gaudit de la gastronomia i del món de la cervesa i el vi.

Eventop Carpas ha realitzat el servei de lloguer de carpes model Eventop VIP, carpes amb sostres i cortines de tancament color beix tipus haima creant diferents espais per a la degustació i venda de productes gastronòmics, carpes de mesures 5x5mt. Algunes de les carpes també disposaven de tarima, dissenyades com aïllament tèrmic i d'humitat del sòl, creant una superfície compacta i flotant.

En aquesta ocasió per l'ancoratge de les nostres carpes utilitzem contrapesos.
 • Eventop a l'Oktoberfest Barcelona 2015
  02 Oct

  Eventop a l'Oktoberfest Barcelona 2015


  La Oktobefest Barcelona 2015, per 4t any consecutiu, l'organitza Eventop Carpas a la Plaça Univers de Fira Barcelona Montjuïc, on més de 100.000 persones van poder gaudir durant 10 dies d'aquesta festa popular d'origen bavarès.

 • Lloguer de tarima amb desnivell
  20 Jul

  Lloguer de tarima amb desnivell


  Realitzen el servei de lloguer de tarima amb desnivell per esdeveniment a Barcelona
 • Harley Days Barcelona 2015
  03 Jul

  Harley Days Barcelona 2015


  Barcelona Harley Days compta amb Eventop Carpas per cobrir espais d'exposició i restauració amb les nostres Carpes model Eventop, al major esdeveniment urbà de la marca Harley Davidson a Europa que és, des de 2008, el Barcelona Harley Days.

Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.