08 Jun 2014

Eventop carpes present amb carpes a la zona vip de l'six2six Barcelona Motordays

1 /

Eventop Carpas està present per 3er any consecutiu a la Zona VIP del Six2Six del Barcelona Motordays amb el lloguer de carpes VIP, en un dels esdeveniments més importants del món del motor en Espanya.

Gran esdeveniment on el luxe ha estat present en tot moment. Eventop Carpas ha muntat les seves carpes VIP per crear una zona chill out i de restauració, i també una zona d'exposició de vehicles d'alta gamma.

L'edició del SIX2SIX Barcelona Motordays 2014, s'ha realitzat en el Moll de la Fusta, el port històric de la ciutat, on s'esperen prop de 300 cotxes de la categoria Aston Martin, Audi, Ferrari, Lamborhini, Porsche, esportius, etc...

 • Festival Dau Desembre 2016
  27 Des

  Festival Dau Desembre 2016


  Dau Barcelona arriba a la 5ª. Edició com una gran festa de participació i de creativitat al voltant del joc a Fabra i Coats on Eventop Carpas un any més está present amb les seves carpes model Eventop VIP.
 • Què model de carpa necessitem per el nostre esdeveniment?
  17 Mar

  Què model de carpa necessitem per el nostre esdeveniment?


  Llogar carpes per a esdeveniments és molt popular i cada vegada adquireix més presencia pràcticament en tot tipus d´esdeveniments.

 • 6ª Edició Festival Dau Barcelona 2017
  27 Nov

  6ª Edició Festival Dau Barcelona 2017


  Eventop Carpas present amb el montatge de carpes model EVENTOP VIP, totes amb tarima, a la 6ª Edición del DAU BARCELONA,  esdeveniment celebrat del 17 al 26 de noviembre, al recinte de Fabra i Coat.
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.