08 Jun 2014

Eventop carpes present amb carpes a la zona vip de l'six2six Barcelona Motordays

1 /

Eventop Carpas està present per 3er any consecutiu a la Zona VIP del Six2Six del Barcelona Motordays amb el lloguer de carpes VIP, en un dels esdeveniments més importants del món del motor en Espanya.

Gran esdeveniment on el luxe ha estat present en tot moment. Eventop Carpas ha muntat les seves carpes VIP per crear una zona chill out i de restauració, i també una zona d'exposició de vehicles d'alta gamma.

L'edició del SIX2SIX Barcelona Motordays 2014, s'ha realitzat en el Moll de la Fusta, el port històric de la ciutat, on s'esperen prop de 300 cotxes de la categoria Aston Martin, Audi, Ferrari, Lamborhini, Porsche, esportius, etc...

 • Carpes Modulares per esdeveniment
  14 Feb

  Carpes Modulares per esdeveniment


  Muntaje de les nostres carpes Modulars negres de mesura 6x6mt. per esdeveniment celebrat a Lloret.
 • CSIO Barcelona 2021
  14 Gen

  CSIO Barcelona 2021


  Nova edició de CSIO celebrat a Barcelona on Eventop Carpas ha realitzat el muntatje de carpes VIP amb tarima
 • Eventop a l'Oktoberfest Barcelona 2015
  02 Oct

  Eventop a l'Oktoberfest Barcelona 2015


  La Oktobefest Barcelona 2015, per 4t any consecutiu, l'organitza Eventop Carpas a la Plaça Univers de Fira Barcelona Montjuïc, on més de 100.000 persones van poder gaudir durant 10 dies d'aquesta festa popular d'origen bavarès.

Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.