08 Jun 2014

Eventop carpes present amb carpes a la zona vip de l'six2six Barcelona Motordays

1 /

Eventop Carpas està present per 3er any consecutiu a la Zona VIP del Six2Six del Barcelona Motordays amb el lloguer de carpes VIP, en un dels esdeveniments més importants del món del motor en Espanya.

Gran esdeveniment on el luxe ha estat present en tot moment. Eventop Carpas ha muntat les seves carpes VIP per crear una zona chill out i de restauració, i també una zona d'exposició de vehicles d'alta gamma.

L'edició del SIX2SIX Barcelona Motordays 2014, s'ha realitzat en el Moll de la Fusta, el port històric de la ciutat, on s'esperen prop de 300 cotxes de la categoria Aston Martin, Audi, Ferrari, Lamborhini, Porsche, esportius, etc...

 • CISCO 2020
  10 Feb

  CISCO 2020


  Muntatge en CISCO 2020, Fira celebrada al febrer a Fira Gran Via, amb més de 40 carpes del nostre model de carpes Eventop VIP
 • Harley Days Barcelona 2015
  03 Jul

  Harley Days Barcelona 2015


  Barcelona Harley Days compta amb Eventop Carpas per cobrir espais d'exposició i restauració amb les nostres Carpes model Eventop, al major esdeveniment urbà de la marca Harley Davidson a Europa que és, des de 2008, el Barcelona Harley Days.

 • Venda de Carpes Modulars
  13 Jul

  Venda de Carpes Modulars


  Servei de venda de carpes modulars 6x12mt.
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.