20 Feb 2020

Claus bàsiques per a organitzar un esdeveniment

1 /

Organitzar un esdeveniment resulta aparentment senzill però requereix de temps i d'habilitats d'organització i una bona planificació. Ja sigui per a esdeveniments corporatius o esdeveniments particulars, el millor consell és contactar amb professionals.

Eventop Carpas som una empresa de Barcelona dedicada a la fabricació i lloguer de carpes i lloguer de tarimes, realitzem el treball de forma integral, amb una llarga experiència en el sector i amb un equip propi de professionals.

Sabem que tot esdeveniment té com a objectiu crear un moment únic.

Factors importants en l`organizació d`un esdeveniment:

  • Encertar amb la ubicació on celebrar l'esdeveniment, tenint en compte la distància i l'accés per als convidats.
  • El material específic necessari per al desenvolupament de l'esdeveniment, com el lloguer de carpes per a esdeveniments i/o lloguer de tarima, moquetapara-sols per a protegir de el sol a l'estiu, i així crear espais únics i acollidors, pensant en la comoditat de tots.
  • La il·luminació o mobiliari necessari, així com la decoració.
  • Un escenari si volem crear un esdeveniment musical o comptar amb un faristol per a inauguracions o xerrades.
  • L'elecció d'un càtering per cobrir l'esdeveniment amb un aperitiu, dinar o sopars ja sigui en esdeveniments de noces, aniversaris ...

També és important conèixer les necessitats i gustos dels protagonistes o convidats, tant per a un esdeveniment d'empresa, un casament o una celebració familiar. D'aquesta manera podem realitzar un projecte personalitzat, pensant en els detalls que més s'ajusten a ells, per tal de crear un esdeveniment inoblidable.

Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.