20 Feb 2020

Claus bàsiques per a organitzar un esdeveniment

1 /

Organitzar un esdeveniment resulta aparentment senzill però requereix de temps i d'habilitats d'organització i una bona planificació. Ja sigui per a esdeveniments corporatius o esdeveniments particulars, el millor consell és contactar amb professionals.

Eventop Carpas som una empresa de Barcelona dedicada a la fabricació i lloguer de carpes i lloguer de tarimes, realitzem el treball de forma integral, amb una llarga experiència en el sector i amb un equip propi de professionals.

Sabem que tot esdeveniment té com a objectiu crear un moment únic.

Factors importants en l`organizació d`un esdeveniment:

 • Encertar amb la ubicació on celebrar l'esdeveniment, tenint en compte la distància i l'accés per als convidats.
 • El material específic necessari per al desenvolupament de l'esdeveniment, com el lloguer de carpes per a esdeveniments i/o lloguer de tarima, moquetapara-sols per a protegir de el sol a l'estiu, i així crear espais únics i acollidors, pensant en la comoditat de tots.
 • La il·luminació o mobiliari necessari, així com la decoració.
 • Un escenari si volem crear un esdeveniment musical o comptar amb un faristol per a inauguracions o xerrades.
 • L'elecció d'un càtering per cobrir l'esdeveniment amb un aperitiu, dinar o sopars ja sigui en esdeveniments de noces, aniversaris ...

També és important conèixer les necessitats i gustos dels protagonistes o convidats, tant per a un esdeveniment d'empresa, un casament o una celebració familiar. D'aquesta manera podem realitzar un projecte personalitzat, pensant en els detalls que més s'ajusten a ells, per tal de crear un esdeveniment inoblidable.

 • Festival Dau Desembre 2015
  27 Des

  Festival Dau Desembre 2015


  Dau Barcelona arriba a la 4a. edició i es consolida com la gran festa de participació i de creativitat. Eventop Carpas cobreix un ampli espai a Fabra i Coats amb les seves carpes model Eventop

 • OKTOBERFEST BARCELONA, organitzada per Eventop carpes per 3r. any consecutiu
  12 Oct

  OKTOBERFEST BARCELONA, organitzada per Eventop carpes per 3r. any consecutiu


  Per 3er any consecutiu, Eventop Carpas organitza la Oktoberfest Barcelona a la Plaça Univers de Fira Barcelona Montjuïc, on més de 100.000 persones van poder gaudir durant 10 dies d'aquesta festa popular d'origen bavaresa.
 • Carpas Modulares Beige
  07 Mar

  Carpas Modulares Beige


  Muntatge realitzat per Eventop Carpas de carpes Modulars beige a terrassa de conegut restaurant a Barcelona.
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.