10 Feb 2023

Carpes Eventop VIP per esdeveniments

1 /


Presentem diferents esdeveniments  on Eventop Carpas ha realitzat el servei de lloguer de carpes model Eventop VIP color NEGRE.

Aquest model de carpes de lloguer, de fabricació pròpia, amb bigues de fusta i sostres tipus haima, són ideals per a casaments  o esdeveniments corporatius. El color negre transmet elegància i es pot combinar amb cortines del mateix color que la carpa o bé transparents donant més amplitud a l´espai creat. Segons la superfície on instal·lem les nostres carpes per a esdeveniments utilitzem contrapesos per a la seva subjecció o bé ancorem les carpes a terra. Però sempre complint la Normativa i la seguretat dels nostres clients.

Les carpes de lloguer per a esdeveniments model Eventop poden instal·lar-se individuals o bé unides fins a crear l'espai necessari per a cada esdeveniment.

Disposem de tarimes de lloguer que s'adapten perfectament amb les nostres carpes creant una superfície compacta i oferint més confort per als convidats.

Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.