02 Oct 2015

Eventop a l'Oktoberfest Barcelona 2015

1 /
La Oktobefest Barcelona 2015, per 4t any consecutiu, l'organitza Eventop Carpas a la Plaça Univers de Fira Barcelona Montjuïc, on més de 100.000 persones van poder gaudir durant 10 dies d'aquesta festa popular d'origen bavarès.

Més de 4.500 m2 de carpes instal·lades per albergar més de 400 taules, amb una gran carpa principal de 40x65 mts., perimetrada per altres estructures efímeres de 10 i 15 metres de pòrtic cadascuna, que albergaven les zones d'office i servei, barres i zones VIP. Es van instal·lar dues carpes més de 15x20 mts i una carpa de 10x50 mts.

Es van instal·lar les nostres Carpes model Eventop VIP per donar accés a espais reservats per col·laboradors i patrocinadors, i per ubicar els lavabos VIP. Per a aquesta edició, es va preparar un escenari a mida en forma de bota, que es va situar en el centre de la carpa principal i, en un espai exterior, la zona del Biergarten Barcelona on es van instal·lar carpes modulars color burdeos amb una zona de bancs sobre gespa perimetrat amb catenàries.

Tota la producció va ser també a càrrec de Eventop Carpas, que es va encarregar de la decoració i ambientació de l'espai amb gelosies, para-sols, catenàries, taules i bancs de fusta, així com teles, cèrcols i boles en els sostres de les carpes.Tota una festa popular que comença a demanar el seu espai dins el circuit de festes de la ciutat comtal, i que ha aconseguit posicionar-se com la més gran de la seva categoria a nivell nacional.
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.