19 Nov 2015

Mostra de Vins i Caves de Catalunya 2015

1 /
Eventop Carpas està present amb el lloguer de carpes model Eventop i lloguer de tarima, a la 35a edició de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya, que bat novament el rècord històric de participació de cellers que aposten clarament pel mercat i el consumidor de Barcelona. Del 19 al 24 de septimbre, al Passeig Lluís Companys de Barcelona, ​​81 cellers de les 12 denominacions d'origen del vi català, participen en la Mostra que organitza el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a través de l'Institut Català de la Vinya i el Vi (Incavi) i la Promotora d'Exportacions Agroalimentàries (Prodeca).

Eventop Carpas ha realitzat el muntatge de carpes VIP negres amb cortines de tancament de mesura 5x5mts. unides amb tarima cobrint un espai de 200 m2 de zona exclusiva per degustació de vins i caves. Carpes amb estil i disseny de haima, i combinat a la part superior amb biga laminada de fusta, crear un esplèndid ambient, on el luxe i el confort siguin presents.
 • Festival de la Ciència 2016
  27 Abr

  Festival de la Ciència 2016


  Eventop Carpas instal.la novament les seves carpes model Eventop a la Festa de la Ciència 2016 al Parc de la Ciutadella de Barcelona.
 • 7a. Edició Festival Dau Barcelona 2018
  10 Des

  7a. Edició Festival Dau Barcelona 2018


  Eventop Carpas present un any més en la 7a Edició del Festival DAU Barcelona 2018, amb el lloguer de carpes i lloguer de tarima, creant dos espais diferents.
 • Carpes VIP per esdeveniment corporatiu
  03 Gen

  Carpes VIP per esdeveniment corporatiu


  Eventop Carpas present amb el muntatges de carpes de lloguer model Eventop VIP per esdeveniment corporatiu.
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.