19 Nov 2015

Mostra de Vins i Caves de Catalunya 2015

1 /
Eventop Carpas està present amb el lloguer de carpes model Eventop i lloguer de tarima, a la 35a edició de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya, que bat novament el rècord històric de participació de cellers que aposten clarament pel mercat i el consumidor de Barcelona. Del 19 al 24 de septimbre, al Passeig Lluís Companys de Barcelona, ​​81 cellers de les 12 denominacions d'origen del vi català, participen en la Mostra que organitza el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a través de l'Institut Català de la Vinya i el Vi (Incavi) i la Promotora d'Exportacions Agroalimentàries (Prodeca).

Eventop Carpas ha realitzat el muntatge de carpes VIP negres amb cortines de tancament de mesura 5x5mts. unides amb tarima cobrint un espai de 200 m2 de zona exclusiva per degustació de vins i caves. Carpes amb estil i disseny de haima, i combinat a la part superior amb biga laminada de fusta, crear un esplèndid ambient, on el luxe i el confort siguin presents.
 • Carpes modulars per a Catering
  28 Abr

  Carpes modulars per a Catering


  Muntatge de carpes de lloguer model modular per a utilitzar per catering per esdeveniment celebrat a Barcelona. 
 • Rock Fest Barcelona 2017
  27 Jul

  Rock Fest Barcelona 2017


  Eventop Carpas present a la 4ª Edició del Rock Fest Barcelona 2017 amb les seves carpes model Eventop VIP

 • Barcelona Motordays 2018
  29 Jun

  Barcelona Motordays 2018


  Un any més, Eventop Carpas present al Barcelona Motordays 2018 amb carpes model Eventop per a la zona VIP del esdeveniment.
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.