19 Nov 2015

Mostra de Vins i Caves de Catalunya 2015

1 /
Eventop Carpas està present amb el lloguer de carpes model Eventop i lloguer de tarima, a la 35a edició de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya, que bat novament el rècord històric de participació de cellers que aposten clarament pel mercat i el consumidor de Barcelona. Del 19 al 24 de septimbre, al Passeig Lluís Companys de Barcelona, ​​81 cellers de les 12 denominacions d'origen del vi català, participen en la Mostra que organitza el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a través de l'Institut Català de la Vinya i el Vi (Incavi) i la Promotora d'Exportacions Agroalimentàries (Prodeca).

Eventop Carpas ha realitzat el muntatge de carpes VIP negres amb cortines de tancament de mesura 5x5mts. unides amb tarima cobrint un espai de 200 m2 de zona exclusiva per degustació de vins i caves. Carpes amb estil i disseny de haima, i combinat a la part superior amb biga laminada de fusta, crear un esplèndid ambient, on el luxe i el confort siguin presents.
 • Rock Fest 2015
  27 Ago

  Rock Fest 2015


  A la 2ª Edició del Rock Fest Barcelona 2015 Eventop Carpas va estar present amb les seves carpes Model Eventop.
 • Carpas Eventop VIP per a esdeveniment corporatiu
  07 Mar

  Carpas Eventop VIP per a esdeveniment corporatiu


  EVENTOP CARPAS present amb el servei de lloguer de carpes i lloguer de tarima per a important esdeveniment corporatiu celebrat a Barcelona. 
 • 6ª Edició Festival Dau Barcelona 2017
  27 Nov

  6ª Edició Festival Dau Barcelona 2017


  Eventop Carpas present amb el montatge de carpes model EVENTOP VIP, totes amb tarima, a la 6ª Edición del DAU BARCELONA,  esdeveniment celebrat del 17 al 26 de noviembre, al recinte de Fabra i Coat.
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.