05 Mai 2022

FCB amb carpes EVENTOP

1 /

Als voltants del Camp Nou instal·lem les nostres carpes de lloguer model Eventop VIP sol·licitades pel FC Barcelona per crear dues zones exteriors cobertes on celebrar una reunió de la Direcció.

Muntatge format per la unió de diverses carpes per a esdeveniments creant un espai de 100m2. Carpes de lloguer tipus haima i de color negre. Instal·lem tarima de lloguer formant una superfície compacta. En un altre espai instal·lem dues carpes de lloguer també model Eventop i del mateix color per crear una zona de relax per als convidats de 50m2. Totes les carpes amb contrapesos per la seva subjecció.

Lloguer de carpes de luxe i confort ideals per a esdeveniments. No dubteu a sol·licitar-nos pressupost. Estarem encantats d'oferir-vos la millor solució per al vostre esdeveniment amb els nostres serveis de lloguer de carpes, lloguer de tarimes i de complements per a carpes com il·luminació, emmoquetat, mobiliari…

Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.