03 Jul 2015

Harley Days Barcelona 2015

1 /

Barcelona Harley Days compta amb Eventop Carpas per cobrir espais d'exposició i restauració amb les nostres Carpes model Eventop, al major esdeveniment urbà de la marca Harley Davidson a Europa és, des de 2008, el Barcelona Harley Days. Un servei de lloguer de carpes negres VIP unides, creant diferents espais. Aquest model de carpa amb estil i tipus haima està homologada amb certificat de foc i vent. Carpes disponibles en color negre, beige o transparents amb opció a complementar el muntatge amb el lloguer de tarima.

Durant 3 dies, Barcelona Harley Days concentra en un gran esdeveniment gratuït dirigit a aficionats, curiosos i turistes que gaudeixen de la passió i orgull per aquestes motocicletes. Tres dies amb nombroses activitats entorn a les Motos Harley Davidson


A l'edició del 2015, celebrada els dies 3, 4 i 5 de juliol, més d'un milió de visitants passaran pel recinte firal de Fira de Barcelona, ​​a Plaça Espanya.

 • Mostra de Vins i Caves de Catalunya 2015
  19 Nov

  Mostra de Vins i Caves de Catalunya 2015


  Eventop Carpas està present amb les seves Carpes model Eventop, a la 35a edició de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya, que bat novament el rècord històric de participació de cellers que aposten clarament pel mercat i el consumidor de Barcelona
 • Carpas al Club de Polo Barcelona
  11 Abr

  Carpas al Club de Polo Barcelona


  El Club de Polo Barcelona confia en Eventop Carpas per al muntatge de carpes de lloguer model modular y model Eventop.
 • Carpes de lloguer per esdeveniments
  14 Set

  Carpes de lloguer per esdeveniments


  Poc a poc van reprenent l´organització d´esdeveniments, sempre tenint present les mesures de seguretat COVID-19.
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.