03 Jul 2015

Harley Days Barcelona 2015

1 /

Barcelona Harley Days compta amb Eventop Carpas per cobrir espais d'exposició i restauració amb les nostres Carpes model Eventop, al major esdeveniment urbà de la marca Harley Davidson a Europa és, des de 2008, el Barcelona Harley Days. Un servei de lloguer de carpes negres VIP unides, creant diferents espais. Aquest model de carpa amb estil i tipus haima està homologada amb certificat de foc i vent. Carpes disponibles en color negre, beige o transparents amb opció a complementar el muntatge amb el lloguer de tarima.

Durant 3 dies, Barcelona Harley Days concentra en un gran esdeveniment gratuït dirigit a aficionats, curiosos i turistes que gaudeixen de la passió i orgull per aquestes motocicletes. Tres dies amb nombroses activitats entorn a les Motos Harley Davidson


A l'edició del 2015, celebrada els dies 3, 4 i 5 de juliol, més d'un milió de visitants passaran pel recinte firal de Fira de Barcelona, ​​a Plaça Espanya.

Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.