17 Feb 2023

ISE BARCELONA 2023

1 /

Fira Barcelona acull del 31 de gener al 3 de febrer la fira tecnològica més important d´Europa (ISE Barcelona), fira dedicada al mon audiovisual amb gran impacte econòmic i amb rècord d´assistència.

Eventop Carpas ha estar present un any més amb la instal·lació de diferents carpes de lloguer model Eventop creant espais on poder descansar i prendre un refrigeri.

El lloguer de carpes model Eventop està disponible en color beix, negre, gris o transparent. Aquestes carpes per esdeveniments son de fabricació pròpia amb estructura de bigues de fusta i sostre haima. Carpes elegants per esdeveniments exclusius.

També instal·lem tarima de lloguer adaptada a les nostres carpes per oferir un major confort als convidats. A les instal·lacions de Fira no es possible ancorar les carpes sal paviment, per això utilitzem contrapesos per la subjecció de totes les nostres carpes de lloguer.

El lloguer de carpes inclou cortines de tancament del mateix color que els sostres de les carpes i poden tancar amb cremallera tot el perímetre, només algun lateral o recollir-les a les potes de la carpa, segons les necessitats de cada esdeveniment.

Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.